INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

„El cum de n-a prins un transfer?” » Celebrul atacant român nu înțelege de ce nu e bătaie pe omul de bază de la Euro: „Chiar a făcut un turneu bun”

Marius Marin poartă numărul 6 la echipa națională // foto: Guliver/gettyimages
Marius Marin poartă numărul 6 la echipa națională // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 15 august 2024 17:46 / Actualizat joi, 15 august 2024 17:51

Fostul atacant Andrei Cristea, 40 de ani, s-a declarat surprins de faptul că mijlocașul defensiv Marius Marin (25) nu a prins un transfer după Campionatul European din această vară.

Marius Marin, închizător legitimat la Pisa, în Serie B, a fost piesă de bază a naționalei României în Germania, pe durata Euro 2024.

Marin a fost titular în toate cele 4 meciuri ale României, chiar integralist în ultima partidă din grupe, contra Slovaciei. El s-a numărat printre remarcații din echipa lui Edi Iordănescu, dar până în acest moment nu a prins un transfer la o echipă mai puternică, ceea ce îl surprinde pe Andrei Cristea.

„El cum de n-a prins un transfer?” » Andrei Cristea nu înțelege de ce nu e bătaie pe Marius Marin

Fostul atacant de la FCSB, Dinamo și Universitatea Craiova și-a exprimat mirarea în cadrul emisiunii „Liga DigiSport”, plecând de la informația anunțată în exclusivitate de GSP.ro, anume că Darius Olaru este dorit de PSV Eindhoven, campioana Olandei.

„Ce jucători au mai plecat în Vest în ultimii ani? Foarte puțini. Apropo de transferuri, m-aș fi așteptat ca și alți jucători de la națională să prindă un transfer vara asta. Marius Marin, de exemplu.

Rapid? Nu poate merge acolo, cred că ar fi un pas înapoi la vârsta lui, fiindcă e încă tânăr.

Să spunem că are 500.000 de euro salariu la Pisa. După evoluțiile lui de la Campionatul European, pentru o echipă serioasă nu ar fi trebuit să fie o problemă să plătească banii ăștia. Mă miră că nu a ajuns mai sus, să prindă transferul, pentru că el chiar a făcut un European bun”, a afirmat Cristea.

Marius Marin evoluează la Pisa din 2018. Primul sezon acolo l-a petrecut sub formă de împrumut, apoi a fost transferat definitiv pentru 400.000 de euro.

Match Quiz Rapid - Dinamo

Ce așteptări ai de la derby-ul bucureștean? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (21)
camcam
camcam  •  16 August 2024, 08:31

simplu ca buna ziua ... jucatorii nostri sunt superi doar in ochii jurnalistilor romani dar din pacate asta nu ajumge . la fel au facut cu generatia de tineret in urma ynui turneu final bun ,,au inceput scris ziaristi nostri sa se inghesuie cu suprt oferte de la marile cluburi .... si cati au prins vreun transfer la vreo echipa bunicica ? NICI UNUL . din pacate cam astia suntem

Haha1989
Haha1989  •  16 August 2024, 08:07

Orice p.... ți a lui Becali e așteptat de "ziariști" gigisti cu nerăbdare. Nu contează ca sunt penibili. Stăpânul e stăpân. Asta nici un milion nu valorează. Când trebuie sa joci pe bune vor apare problemele, simulări, faulturi, in constanta. Cu arbitrii nostrii oricare poate devenii mare jucător de la fcsb. Toți care pleacă de la ei se întorc cu coada între picioare, excepție MAN.

tase67
tase67  •  15 August 2024, 20:20

Prostiile pe care le face in joc si tocmai cind nu trebuie impreuna cu virsta sint singurele motive. Se remarca la fel ca si Chiriches, pentru ca, din cind in cind, joaca pentru adversari. Cu Ucraina a pierdut mingea aiurea au plecat aia de rupeau norii, sa ne prinda, sa reduca diferenta. El a incercat sa repare gifiind, dar au reparat ceilalti, si cu putin noroc. Lucrurile astea, daca le vad eu, le vad mai ales cei care sint angajati sa urmareasca potentialul jucatorilor la asa turneu. Cine are nevoie de jucatori care fac greseli esentiale, care te pot costa la scor chiar acolo unde te judeca toti?Doar Becali mai are mila de asa jucatori

Vezi toate comentariile (21)
Comentează