INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MANCHESTER CITY

Monedă de schimb » City vrea să-l dea pe Pantilimon pentru un superjucător

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 30 iunie 2013 13:18

Costel Pantilimon s-ar putea despărţi în această vară de Manchester City, portarul român dorind să meargă la un club unde să fie titular.

Englezii au pus ochii pe Stevan Jovetici, vîrful Fiorentinei, echipă care şi-l doreşte pe Costel Pantilimon, şi sînt gata să le propună o afacere interesantă italienilor. Conform Radio RMC, "şeicii" vor să plătească 12 milioane de euro plus Costel Pantilimon pentru al aduce pe Jovetici la Manchester. FIorentina cere pe muntenegrean nu mai puţin de 20 de milioane de euro.

Pantilimon a fost foarte aproape să semneze un contract cu Hull City, dar varianta a picat în ultima clipă. Deşi e din 2011 în Anglia, portarul român n-a apucat să debuteze în Premier League, bifînd meciuri numai în Cupa Angliei, Cupa Ligii şi Supercupa Angliei.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (15)
marian79iulian
marian79iulian  •  30 Iunie 2013, 18:17

nu e moneda de schimb deloc, atat ii este valoarea!! cand o sa fie un portar mare, vor vrea altii sa ofere pe el bani plus alti jucatori, deocamdata e o rezerva de la care se spera ca va fi un portar mare!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Iunie 2013, 17:44

Panti mai bine ramai rezerva la M.C. decat in Italia ...treaba ta ...numai daca ti se ofera un contract foarte bun ...ar trebui sa pleci ...

gametable08
gametable08  •  30 Iunie 2013, 16:36
Postat de vladutz13 pe 30 Iunie 2013, 15:16

Deocamdata nu a jucat niciun meci in campionat... nu prea poti spune ca e la City. El e baiatul ala care vine cu sacul cu mingi la antrenamente... isi bat joc de el.

In primul rand e respectat si e valoros d'asta se si afla acolo .cat despre tine ti ai da viata sa fi exact baiatul ala care vine cu sacul cu mingi la antrenamentele celor de la Man .City.invata sa respecti ca sa fi respectat!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează