INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NOTE

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după Parma - AC Milan: „E o săgeată”

Legendarul Arrigo Sacchi, cuvinte mari la adresa lui Dennis Man, înainte de Parma - AC Milan. Foto: Imago +10   FOTO
Legendarul Arrigo Sacchi, cuvinte mari la adresa lui Dennis Man, înainte de Parma - AC Milan. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2024 22:24 / Actualizat duminica, 25 august 2024 00:08

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari în partida Parma - AC Milan, scor 2-1. Cei doi au fost schimbați în repriza a doua, dar au fost notați de presa din Italia.

Man a primit nota 7, cea mai mare din echipa Parmei, iar Mihăilă a primit 6 din partea jurnaliștilor de la TuttoMercatoWeb.

+5 FOTO

Italienii au titrat „Man și Bernabe, ce calitate! Cancellieri show”

Man a fost notat cu 7 și a fost catalogat ca „o săgeată în flanc”.

„Mereu gata de joc și este recompensat cu al doilea gol după cel cu Fiorentina. Când s-a concentrat asupra lui Hernandez, a trecut de el extrem de ușor, l-a bătut și la viteză la faza de 1-0. Mai are cel puțin două șanse să înscrie, dar a preferat să își servească colegii și să rateze. În a doua repriză, un șut cu efect a trecut la un fir de păr de bară. O săgeată în flanc”, au notat cei de la TuttoMercatoWeb.

Mihăilă a fost taxat de jurnaliștii italieni pentru ratările sale. Valentin a fost criticat pentru faptul că „îi lipsește instinctul de killer”. Italienii l-au notat cu 6 pe fotbalistul care a ratat pe bandă rulantă.

„La fel ca restul coechipierilor săi, are picioare bune și se vede. Ajunge de multe ori în ultimii 25-30 de metri, dar îi lipsește instinctul de killer”

Parma a învins AC Milan. Echipa celor doi români a deschis scorul rapid, în minutul doi, prin Dennis Man. „Cruciații” au continuat să atace în valuri milanezii, dar Dennis Man și Mihăilă au ratat pe bandă rulantă. Valentin Mihăilă a șutat în bară în minutul 44, iar 5 minute mai târziu a scăpat singur cu Maignan și a ratat.

Cei doi au fost înlocuiți în repriza secundă, imediat după ce Milan a egalat prin Pulisic. Nou-intratul Cancellieri a adus Parma în avantaj în minutul 77. Milanezii s-au aruncat în atac, dar nu au reușit să înscrie. „Diavolii” au lăsat spații în apărare, iar „cruciații” au ratat ocaziile de a închide meciul. Scor final 2-1.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (1)
Mondo
Mondo  •  25 August 2024, 00:38

Imi inchipui cum ar fi fost articolele daca in locul lui Man si Mihaila era Ianis. Probabli ca artiolele erua scrise cu articole imense, o pagina ar fi fost dedicata doar lui Ianis. Uitait de Ianis side Hagi, Mihaila si Mana au avut norocul sa nu fie distrusi de Hagi, ei nu au trecut pe la macelaria de la Viitorul lui Hagi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează