INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Italienii sunt la picioarele lui Dennis Man după golul cu Milan: „Capodoperă”

Dennis Man a deschis scorul în Parma - Fiorentina 1-1 +10   FOTO
Dennis Man a deschis scorul în Parma - Fiorentina 1-1

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2024 20:44 / Actualizat sambata, 24 august 2024 23:11

Dennis Man (25 de ani) a marcat superb în minutul 2 al confruntării Parma - AC Milan.

Presa din Italia nu a rămas indiferentă după reușita atacantului român. Și Valentin Mihăilă evoluează în această partidă și a avut două ratări imense în finalul primei reprize.

+5 FOTO

Presa din Italia: „Capodoperă a Parmei”

Jurnaliștii de la Tuttomercatoweb au reacționat imediat în termeni laudativi după reușita lui Man:

„Capodoperă a Parmei care a ajuns în careul lui Milan cu doar câteva pase: o pasă la Valeri în partea stângă care a alergat în flanc. A ajuns la linia careului și l-a găsit pe Mihăilă la a doua bară. Playmaker-ul român era la câțiva pași în spate, dar nu greșește și îl bate pe Maignan”, au notat jurnaliștii de la TuttoMercatoWeb.

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au notat și ei golul lui Dennis Man. Italienii au dat vina pe marcajul lui Theo Hernandez: „Românul îl bate pe Maignan din doi metri, singur, cu un marcaj slab al lui Hernandez”.

Jurnaliștii de la Corriere dello Sport au notat: „Marchează Man. Parma împarte meciul în două, Estevez pentru Valeri, care l-a bătut la viteză pe Calabria, a ridicat capul și centrează în careu unde Man, în fața porții, lovește primul și înscrie”

Dennis Man este la al doilea gol în două meciuri pentru Parma în Serie A. Atacantul român a înscris în prima etapă, contra Fiorentinei, scor 1-1. Și atunci a reușit să deschidă scorul cu o execuție de la distanță în minutul 22. Atunci, Man a tras cu stângul din exteriorul careului.

Înainte de partidă, legendarul Arrigo Sacchi i-a avertizat pe milanezi cu privire la abilitățile lui Dennis Man. Fostul antrenor al „diavolilor” a punctat că „viteza atacantului român poate fi decisivă”.

„De la Parma mă aștept la o abordare curajoasă în meci. Dacă dau dovadă de curaj, băieții lui Pecchia pot crea pericole pentru AC Milan. În atac, exploatarea vitezei lui Man, Bonny și Mihăilă ar putea fi cheia înfruntării. Sigur, este nevoie să concretizeze în apropierea porții adverse pentru că în Serie A greșelile nu sunt iertate.

Și un lucru important: echipa nu trebuie să se distorsioneze doar pentru că joacă împotriva lui AC Milan. O spun mereu, curajul înseamnă să ai puncte în clasament”, a declarat Arrigo Sacchi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (12)
Husar.Vasile.Alexandru
Husar.Vasile.Alexandru  •  25 August 2024, 16:39

Parma

Vardy.Party
Vardy.Party  •  25 August 2024, 08:51
Postat de Haha1989 pe 24 August 2024, 21:49

Ce va place sa exagerați,, era singur, gol din prima, atât, nimic deosebit. Pt ce e plătiți? Sa marcheze sau sa rateze ca și Mihăilă?

Pușcaș…

valentindragobete
valentindragobete  •  25 August 2024, 07:57
Postat de nusuntprost pe 24 August 2024, 21:26

Întrebare pentru Domnul Ziarist după acest Articol . Cate Milioane plătește acum Real Madrid pentru Man după " golul din 2 metrii"???

Ai dreptate "nueștiprost", "eștifoarteprost" !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează