INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FCSB

Ianis Hagi, cale deschisă spre FCSB! » Veste de ultimă oră din Scoția

Ianis Hagi are bagajele făcute la Rangers, foto: Imago
Ianis Hagi are bagajele făcute la Rangers, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2024 09:29 / Actualizat vineri, 30 august 2024 10:27

După calificare, patronul FCSB vrea să discute cu Gică Hagi în cursul zilei de vineri și-i garantează că Ianis Hagi va fi titular în toate cele 8 meciuri din grupa de Europa League.

Contractul lui Ianis Hagi la Rangers s-ar putea încheia abrupt - scrie tabloidul scoțian Daily Record. Clubul ia în calcul să-i rezilieze acordul scadent în 2025, dacă nu se ajunge la o înțelegere în privința rămânerii mijlocașului român la echipă.

Gigi Becali vrea să discute cu Gică Hagi pentru Ianis

Ceea ce vine în întâmpinarea lui Gigi Becali, care-l vrea pe mijlocașul în vârstă de 25 de ani la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a declarat că vrea să facă o înțelegere cu Gică Hagi și să-l aducă pe Ianis la FCSB, pentru ca mijlocașul ofensiv să joace în Europa League.

„O să vorbesc mâine (n.r. - azi) cu Gică, dacă vrea, facem o înțelegere. Uite, mă oblig să joace Ianis titular în toate cele 8 meciuri europene. Și Gică să hotărască schimbarea lui, să decidă el când iese de pe teren”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Dacă ar ajunge la FCSB, Ianis Hagi s-ar bate pentru un post de titular cu Marius Ștefănescu, Baeten și David Miculescu. Ar putea fi o variantă și pentru posibila înlocuire a lui Darius Olaru.

Ianis Hagi a fost dorit și de Rapid în această vară, giuleștenii s-au înțeles cu Rangers, dar jucătorul a refuzat să vină în Superliga. În plus, tatăl lui a declarat că Ianis va mai juca în România doar la Farul Constanța.

Relația lui Ianis cu Rangers s-a alterat considerabil, după ultimele declarații apărute în spațiul public

Situația tricolorului la Rangers a devenit incendiară după ultimele declarații făcute în spațiul public.

Trimis să se pregătească la echipa B a clubului, el l-a contrazis deunăzi pe managerul Phillipe Clement, afirmând că nu și-a dorit niciodată să plece.

La rându-i, Gică Hagi a măturat efectiv pe jos cu Rangers, pentru că scoțienii i-au expediat fiul la echipa a doua. Ceea ce la multipla campioană a Scoției a declanșat o adevărată furtună internă.

Gică Hagi a desființat-o pe Rangers din cauza lui Ianis

Ianis nu vine, în primul rând, rămâne afară. El are contract cu Rangers. Apoi, ce i se întâmplă lui la Rangers e o poveste. O poveste urâtă.

N-am vrut să vorbesc, dar atât spun. Le transmit și celor de acolo, e o poveste urâtă. Un jucător care a fost cel mai bun tânăr al lor, s-a accidentat acolo, s-a dus să joace și s-a întors. Iar acum se antrenează singur.

Ianis a ieșit cel mai un jucător tânăr de la Rangers. Când a fost Ianis la Rangers, Rangers a câștigat campionatul. Când nu a mai fost, nu a mai câștigat campionatul. Dacă și cu un jucător care vine și câștigă campionatul după nu știu câți ani, apoi se accidentează pentru Rangers, jucând acolo, facem așa... Unde am ajuns?! Ce e în fotbalul ăsta? Unde s-a ajuns?! Prea departe.

Ăsta e punctul meu de vedere, ca fost mare fotbalist. El a dat totul pentru Rangers, e iubit de public, cum să nu se antreneze cu echipa mare? E singurul lor jucător de națională. Ce interese sunt acolo? Până unde au ajuns interesele?! E jucătorul care v-a făcut campioni alături de ceilalți, de Gerrard și de ceilalți! Și tânăr, are 25 de ani. Și e singurul care a fost la EURO, jucând.

În Vest, unde credem că există exemple. Nu credeam niciodată că în fotbal se va ajunge la așa ceva, la interese atât de meschine. MESCHINE! E grav că se întâmplă așa ceva
Gică Hagi

7.000 de euroar urma să primească Ianis în plus la salariu dacă bifează 100 de apariții oficiale la Rangers. În acest moment are 99

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Superliga
Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (35)
hofer
hofer  •  01 Septembrie 2024, 11:13
Postat de Hitech pe 30 August 2024, 16:49

Părerea ta. Numele nu cred că face ceva, asta ne-a demostrat cel puțin până azi acest băiat scutit de efort.

Numele face foarte mult! In cazul lui Janis , Rivaldinho, Cruyff este foarte greu. Se așteaptă minuni de la ei, se așteaptă vrăjitorie! Mult prea mult pentru ei.

hofer
hofer  •  01 Septembrie 2024, 11:05
Postat de cg_2407 pe 30 August 2024, 20:06

Sa nu te simți jignit, departe de mine gândul ăsta ...la cum scrii, pare ca nu citești ziarele din ultima vreme, meciuri de fotbal nu cred ca urmaresti . Doar numele Hagi va aduce mii de suporteri de la CSA .Daca ai timp, raspunde-mi , te rog, ce a imsemnat numele la Fiorentina, Genk, Alaves ???

Numele Hagi este non plus ultra, este un nume de la care se așteaptă foarte mult și asta este nedrept față de Janis. Janis nu este Gică! Noi asta trebuie sa înțelegem. Janis este un jucător bun care are din când în când sclipiri geniale însă nu este Gheorghe Hagi. Care jucător din România este constant. Nici Dragusin nu joacă dar pentru asta nu trebuie să-l facem praf. Man și Mihăilă la fel , fac un joc perfect după care au și ei un meci slab. Eu sunt de părere că noi suntem prea pretențioși. Daca Janis era sărac cum a fost tatăl lui la început atunci avea mai multă foame. Janis, Rivaldinho junior sunt bogați de aceia le și lipsește gena de Gladiatori a părinților. O zi bună.

Tzunnny
Tzunnny  •  31 August 2024, 01:21
Postat de fault999 pe 30 August 2024, 09:55

Daca vrea Ianis sa termine cu fotbalul sa vina la jiji hahaha

E terminat de mult si complet inutil unde este acum.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează