INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Răzvan Marin a luat decizia în privința viitorului său la club! Anunțul făcut în miez de noapte de presa italiană

Răzvan Marin / Foto: Imago Images
Răzvan Marin / Foto: Imago Images

Articol de , - Publicat luni, 22 iulie 2024 00:20 / Actualizat luni, 22 iulie 2024 00:52

Viitorul lui Răzvan Marin (28 de ani) pare să se fi limpezit, după mai multe zile de gândire. Internaționalul român, care a marcat două goluri în cele patru meciuri ale „tricolorilor” de la Campionatul European din Germania, a ales să stea la Cagliari și își reînnoiește acordul până în 2026. A contat că mijlocașul se înțelege foarte bine cu antrenorul Davide Nicola, care l-ar fi anunțat că vrea să conteze pe el în noua stagiune.

UPDATE 00:10 Răzvan Marin ar fi luat deja în acest week-end o decizie în privința viitorului său. Potrivit jurnalistului specializat în mercato italian, Nicolo Schira, mijlocașul român își prelungește cu un an contractul cu Cagliari, scadent pe 30 iunie 2025.

„Este un semn clar că intenționează să rămână la echipa sardă și să profite de buna relație pe care o are cu antrenorul Nicola”, scrie sursa citată. Autor a două goluri la Euro 2024, „tricolorul” va reveni din vacanță și își va relua în cursul acestei săptămâni pregătirile cu echipa la care a venit de la Ajax.

Marin s-a întors la Cagliari, după ce a fost împrumutat în ultimele sezoane, tot în Serie A, la Empoli, în schimbul sumei de un milion de euro.

Viitorul lui Răzvan Marin, în mâinile antrenorului Davide Nicola

Davide Nicola, antrenorul celor de la Cagliari, urmează să se decidă dacă își dorește să îl oprească pe Răzvan Marin în lot pentru următorul sezon din Serie A. Nicola a colaborat cu Marin, în a doua parte a stagiunii precedente din Italia, reușind să o salveze pe Empoli de la retrogradare.

Mijlocașul central, capabil să evolueze și pe postul de închizător, este așteptat să revină din vacanță la grupa roș-albastră, la antrenamente.

Tehnicianul Nicola se va pronunța definitiv în privința românului după ce îl va vedea cum se prezintă, situație în care se află și coechipierii săi Gianluca Lapadula (34 de ani, atacant) și Adam Obert (21 de ani, stoper), informează cagliarinews24.com.

De serviciile lui Răzvan Marin, conform informațiilor apărute în presa internațională, ar fi interesate PAOK Salonic, echipa pregătită de Răzvan Lucescu, și Steaua Roșie Belgrad.

Salariul său net de un milion de euro anual este considerat puțin cam mare pentru visteria clubului patronat de Tommaso Giulini, iar în condițiile în care va primi o ofertă, Răzvan Marin va părăsi Sardinia, după cum relatează și Gazzetta dello Sport.

Cagliari, echipa care a plătit 10 milioane de euro pentru Răzvan Marin

În septembrie 2020, Cagliari l-a împrumutat pe Răzvan Marin de la Ajax. La finalul sezonului, în vara anului 2021, italienii au plătit către olandezi suma de 10 milioane de euro pentru transferul definitiv al românului.

În cei doi ani petrecuți în tricoul lui Cagliari, Răzvan Marin a marcat 4 goluri, a pasat decisiv de 12 ori și a jucat în 76 de meciuri.

După ce Cagliari a retrogradat în Serie B, în iulie 2022, Empoli a plătit un milion de euro pentru împrumutul lui Răzvan Marin, care s-a desfășurat pe parcursul ultimilor doi ani.

65de meciuri a jucat Răzvan Marin la Empoli, în care a punctat de două ori și a înregistrat 7 pase decisive

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Trei transferuri dintr-o lovitură! Clubul din Superliga trece pe filiera africană
Superliga
Trei transferuri dintr-o lovitură! Clubul din Superliga trece pe filiera africană
Ionel Ganea și-a agresat vecinul, apoi l-a lovit pe altul care filma! Momente INCREDIBILE: polițiștii au emis ordin de protecție
Diverse
Ionel Ganea și-a agresat vecinul, apoi l-a lovit pe altul care filma! Momente INCREDIBILE: polițiștii au emis ordin de protecție
Jurnalistă TVR, consilieră a lui Mihai Covaliu, suspendată de FIG după ce a insultat-o pe Ana Maria Bărbosu: „Jeg de om!”
Gimnastica
Jurnalistă TVR, consilieră a lui Mihai Covaliu, suspendată de FIG după ce a insultat-o pe Ana Maria Bărbosu: „Jeg de om!”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (7)
sughibughi
sughibughi  •  22 Iulie 2024, 10:27

cel mai bun fundaf al echipei nationale rareori trece de centrul terenului

itu52
itu52  •  22 Iulie 2024, 09:37

Cum era și normal, ecourile preaumflatului Euro 2024 se sting în ringul realității. Vuvuzelele, demne de vremurile comuniste, s-au calmat și au fost depuse în cazarma puterii. Efectul scontat a fost decontat și toată lumea e bucuroasă c-a prelungit letargia realității. Marin, până la urmă rămâne tot Marin, iar Man și Mihăilă și-au mai stins din pretenții. Ianis rămâne cu ...nunta de aur, iar Edi nebuloasa, cam forțată, care urmează să strălucească în deșert sau să ne acopere de glorie. Cum și el are traseul prestabilit și bâlbâit în apele tulburi ale necunoscutului, este puțin probabil să devină Supernovă. Șii... uite așa ne învârtim în jurul căciulii - ținta noastră în prea-priceputul - șterpelit!

BindenDanDat
BindenDanDat  •  21 Iulie 2024, 22:40
Postat de bozo76 pe 21 Iulie 2024, 18:46

Oo ce visezi, batrane! Brava pt shtou'

Pai aia era :) Da’ nu poate fi luat, ca tacsoo a fost fcsbist :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează