INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

FOTO Italienii sunt impresionați! Răzvan Marin, declarat cel mai bun de pe teren în Cagliari - Roma: „A făcut bara să tremure”

Răzvan Marin, 28 ani, a fost integralist în Cagliari - Roma 0-0, partidă din runda inaugurală a Serie A / foto: Imago +40   FOTO
Răzvan Marin, 28 ani, a fost integralist în Cagliari - Roma 0-0, partidă din runda inaugurală a Serie A / foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 19 august 2024 10:27 / Actualizat luni, 19 august 2024 10:58

Răzvan Marin, 28 ani, a fost integralist în Cagliari - Roma 0-0, partidă din runda inaugurală a Serie A. În minutul 81 al partidei, românul putea da lovitura pentru echipa sa, însă șutul său de la marginea careului a lovit doar bara transversală.

Românul, cel care a marcat de două ori la Campionatul European, s-a întors în această vară la Cagliari, după ce împrumutul său la Empoli, echipa pentru care a evoluat în ultimele două sezoane, a expirat.

Răzvan Marin, notat cu 7 de italieni

„Este de notat startul bun de sezon al lui Răzvan Marin, care, pe lângă bara transversală, a fost cel mai periculos om al echipei sale, asta mulțumită abilității sale de la distanță medie”, a scris presa peninsulară.

Românul a primit cea mai mare notă a echipei din Sardinia, 7. „Aduce calitate în joc prin dribling, prin alternarea cu Prati. L-a încălzit pe Svilar și a făcut bara să tremure”, au mai notat cei de la tuttomercatoweb.

GALERIE FOTO. Cagliari - Roma 0-0, în imagini

+35 FOTO

„În cele din urmă, suntem puțini dezamăgiți, puteam să câștigăm această partidă, trebuie să continuăm în acest mod. Am lucrat deja cu antrenorul timp de șase luni. Ușor-ușor, restul colegilor mei îl vor cunoaște și ei. Încerc întotdeauna să dau tot ce am mai bun pe teren”, a declarat internaționalul român, imediat după fluierul final al partidei.

Cel mai bun transfer nu costă nimic. Cagliari se bucură de întoarcerea lui Răzvan Marin. A venit în vara lui 2020 de la Ajax. După multe dificultăți în a se adapta fotbalului italian, mai ales într-un rol care nu îi priește, și-a câștigat locul. A avut multă răbdare, mereu la locul lui, cu o tenacitate tipică est-europenilor”, scriau italienii despre Răzvan Marin, înaintea partidei cu Roma.

Conform portalului de specialitate transfermarkt, Răzvan Marin este cotat la 3.5 milioane de euro, cea mai mare valoare atingând-o în vara lui 2021: 15 milioane de euro. De-a lungul carierei, a mai jucat pentru Viitorul, Standard Liege, Ajax și Empoli. Are 59 prezențe pentru echipa națională, reușind cinci goluri.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  19 August 2024, 12:01

ca au facut 0-0 cu Roma, daca meciul urmator Cagliari pierde; toata echipa va fi de nota 3!

MaxiP
MaxiP  •  19 August 2024, 11:02

Incet-incet realizam ca rezervele de la Euro si convocate intre timp de nea Mircea nu sunt chiar asa rezerve? Hai ca anul trecut nu erau rezerve prin Serie B o parte, acum debuteaza chiar si cu gol si evolutii bune in Serie A. Daca cumva joaca si Dragusin diseara, sunt curios si eu daca raman dominante opiniile conform carora vedetele de superliga ar trebui sa inlocuiasca rezervele din campionatele tari.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează