INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Scoțienii, surprinși de convocarea lui Ianis Hagi la națională

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2024 18:08 / Actualizat luni, 02 septembrie 2024 19:16

Ianis Hagi (25 de ani) a fost convocat la naționala României de selecționerul Mircea Lucescu (79 de ani), aspect care i-a luat prin surprindere pe scoțieni. Aceștia nu se așteptau ca mijlocașul ofensiv să prindă lotul primei reprezentative în contextul în care a fost trecut pe „linie moartă” la Rangers de antrenorul Philippe Clement (50 de ani).

Ianis Hagi a declarat la revenirea în țară faptul că și-a dorit întotdeauna să fie antrenat de Mircea Lucescu, iar acest aspect reprezintă un vis pentru el. Scoțienii au văzut ce a declarat Ianis și au fost surprinși de faptul că acesta va juca pentru echipa națională în contextul în care nu prinde minute la Rangers.

Ianis a fost trimis la echipa a doua a clubului, iar șansele ca acesta să revină la prima echipă sunt minime în acest moment, potrivit lui Clement.

Scoțienii, despre Ianis Hagi: „I s-a transmis deja că nu are viitor la Rangers”

„Ianis Hagi insistă că este un vis să fie antrenat de Mircea Lucescu, dar rămâne în continuare blocat la Rangers.

I s-a transmis deja că nu are viitor la echipa lui Philippe Clement, dar nu a reușit să pună capăt «iadului» trăit pe Ibrox după ce fereastra de transferuri s-a încheiat săptămâna trecută. În ciuda lipsei de jocuri, el este încă un fotbalist cheie pentru naționala României, care l-a numit selecționer pentru a doua oară pe Mircea Lucescu, înaintea meciurilor cu Kosovo și Lituania, din Liga Națiunilor”, au scris cei de la Daily Record.

Ianis a fost împrumutat în sezonul trecut la Alaves, în Spania. Ultimul meci oficial pentru o echipă de club pe care l-a jucat Ianis Hagi a avut loc pe 26 mai, atunci când evolua pentru Alaves. A jucat pentru naționala României la Campionatul European, acolo unde s-a făcut remarcat în partida cu Slovacia, ultima din grupă, atunci când a obținut o lovitură de la 11 metri.

Ianis, dacă vine în România, vine doar la Farul. Am zis tot ce am avut de zis. Doar ce zic eu... Uitați ce zice Rangers, ce zic eu, nimic altceva

- Gheorghe Hagi, despre situația lui Ianis

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Campionate
Rezultat inimaginabil în prima ligă a Olandei » Echipa antrenată de Van Persie a suferit cel mai drastic eșec din ISTORIE: „Fotbalul poate fi crud”
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Tenis
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (10)
danglumetu
danglumetu  •  03 Septembrie 2024, 21:16

visul lui sa joace la rangers, visul lui sa joace in ''la liga'', visul lui sa fie antrenat de lucescu...toate visele i s-au realizat norocosului!...iar voi dati in el ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

o_bic
o_bic  •  03 Septembrie 2024, 06:56

Eanix,acest parvenit in footbal

reddog2100
reddog2100  •  03 Septembrie 2024, 01:25

Nci o zi fara 2-3 poze a vedetei,pana si Messi plange de ciuda!Partea buna e ca a inceput sa gandeasca,vedeti ce riduri are pe frunte?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează