INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Super Radu excelează, opt parade într-un meci: „Ce performanță! Imperial” » Auxerre pierde și e într-o situație dificilă la retrogradare!

Ionuț Radu // Foto: Imago
Ionuț Radu // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2023 19:02 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 19:40

Ionuț Radu, 25 de ani, a fost cel mai bun la Auxerre astăzi, făcând totul pentru a-și salva echipa și a evita retrogradarea. Dar alb-albaștrii au pierdut un meci important, 0-1 cu Brest în deplasare, și rămân chiar deasupra zonei roșii în Ligue 1

Auxerre are unul dintre cei mai în formă portari din Ligue 1, pe Ionuț Radu. Dar, chiar și cu paradele românului, echipa lui Christophe Pelissier nu mai reușește să învingă și rămâne într-o situație extrem de grea în cursa pentru evitarea retrogradării.

Italienii anunță „bomba” verii: „Napoli va face totul să-l transfere pe Drăgușin”
NAPOLI
Italienii anunță „bomba” verii: „Napoli va face totul să-l transfere pe Drăgușin”

Ionuț Radu, contra lui PSG și Lens în ultimele etape

După patru meciuri la rând fără victorie - 1-1 cu Lille, 1-2 la Marseille, 1-1 cu Clermont și 0-1 la Brest -, Auxerre e pe locul 16, chiar deasupra retrogradării, și urmează trei etape dificile în finalul campionatului. Cu PSG acasă (21 mai), la Toulouse (27 mai) și cu Lens tot pe teren propriu, pe 3 iunie. Două partide contra primelor două formații ale elitei Franței, PSG și Lens.

Presa franceză: „Radu, în misiune. Mereu vigilent"

Astăzi, Radu a fost încă o dată MVP și totuși alb-albaștrii au pierdut cu Brest, care s-a desprins la patru puncte de Auxerre, pe poziția a 15-a. 

„Radu a fost în misiune. Ce performanță a avut portarul român, care și-a salvat echipa de la o înfrângere severă, menținând-o în viață! Ultima paradă, superbă, a scos mingea de sub transversală. A opta sa paradă împotriva lui Brest”, a comentat RMC Sport live, care l-a lăudat pe „tricolor” de mai multe ori în această partidă: „Imperial” sau „mereu vigilent” sau „blocaj decisiv” sau „jucătorii lu Brest s-au lovit de solidul goalkeeper al lui Auxerre”.

Inter nu-l mai vrea pe Ionuț Radu » Ce urmează pentru portarul român după împrumutul la Auxerre?
ITALIA
Inter nu-l mai vrea pe Ionuț Radu » Ce urmează pentru portarul român după împrumutul la Auxerre?

Radu a respins și înaintea golului. Nimeni nu l-a ajutat

În minutul 69 însă, nu a mai putut evita golul de 0-1. La o centrare a lui Del Castillo, Mounie a lovit mingea puternic cu capul, Radu a respins, dar niciunul dintre fundașii oaspeților nu l-a ajutat. Mai atent ca toți coechipierii lui Radu, Le Douaron a înscris golul celor trei puncte care aproape o salvează pe Brest și o pune într-o situație primejdioasă pe Auxerre.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Adrian Ursea și-a găsit echipă! Va promova printr-o conjunctură bizară

Adrian Păun, suspendat 5 etape din cauza bătăii generale din Israel » Sancțiuni fără precedent

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
beefree
beefree  •  14 Mai 2023, 21:40

E imperial numai cand echipa sa pierde. Nu e cam ciudat? :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează