INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUPERLIG

Antrenorul lui Trabzonspor și-a pierdut răbdarea cu Denis Drăguș » L-a umilit pe atacantul naționalei după „metoda” folosită des de Gigi Becali

Denis Drăguș / Foto: Imago Images
Denis Drăguș / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2024 10:09 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 10:16

Denis Drăguș (25 de ani) are parte de un start de sezon dificil la Trabzonspor. Atacantul român a marcat doar un gol în 9 meciuri, iar antrenorul Senol Guneș (72 de ani) pare să își fi pierdut răbdarea cu titularul din atacul naționalei.

Guneș l-a introdus pe Drăguș la pauza meciului Trabzonspor - Beșiktaș 1-1 (1-1), însă nu a avut răbdare să îl lase să termine jocul pe teren. În minutul 90 + 6, fostul golgheter al lui Gaziantep a fost înlocuit. „Metoda” de umilire a jucătorilor introduși pe teren pe parcursul meciului și scoși înainte de final a fost folosită des de Gigi Becali, la FCSB.

La finalul partidei, tehnicianul lui Trabzonspor s-a arătat mulțumit de spiritul de luptă al echipei sale, însă a criticat calitatea fotbalistică a elevilor săi. Formația la care evoluează Denis Drăguș a ajuns la 3 remize consecutive în 3 etape disputate din campionatul Turciei. Precedentele două dueluri s-au terminat 0-0.

Discursul lui Șenol Gunes după Trabzonspor - Beșiktaș 1-1

„Trabzonspor a avut 2 puncte în două meciuri. Acum sunt 3 puncte în trei meciuri. Am marcat pentru prima dată, am primit gol prima oară. Am jucat al treilea meci.

Spunem că suntem deja într-o perioadă grea, dar am mai spus că avem o situație pentru a depăși aceste dificultăți. Astăzi, jucătorii ne-au dat speranță în acest sens. În afară de asta, nu cred că este corect să comentezi prea mult fotbalul. Toți jucătorii au făcut tot posibilul. Am rămas în 10 oameni (n.r. - din minutul 13), dar catalizatorul pe care l-am numit al 12-lea jucător a intervenit. Cu sprijinul lor (n.r.- suporterii), echipa a arătat mai multă rezistență.

Dacă încercăm să vorbim despre valorile fotbalului, nu avem decât un spirit războinic, rămânem defensivi. Mijlocul nostru s-a luptat. A trebuit să le facem și noi modificări.

Nu am nimic să le reproșez jucătorilor. Am jucat mult timp în 10 oameni. Beșiktaș a pierdut două puncte. Suntem într-o perioadă în care avem nevoie de 3 puncte. Încă nu am câștigat 3 puncte. Vom aștepta meciul de joi”, a declarat Senol Guneș, conform fanatik.com.tr.

Denis Drăguș vine după un sezon foarte bun la Gaziantep

Neconvingător în startul actualei stagiuni, Drăguș a marcat în sezonul trecut 16 goluri și a oferit două pase de gol în 41 de meciuri oficiale pentru Gaziantep. Trabzonspor a plătit nu mai puțin de 1,7 milioane de euro în schimbul serviciilor sale.

4milioane de euro este cota sa de piață, conform Transfermarkt

Evoluțiile sale l-au făcut să fie titularul în atacul României. Denis Drăguș a reușit să își treacă în cont și un gol la Campionatul European din Germania de anul acesta. A stabilit scorul final al partidei în România - Ucraina 3-0.

4goluri în 17 selecții a reușit Denis Drăguș în tricolor

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (16)
alucian75
alucian75  •  16 Septembrie 2024, 20:22

Deci as vrea sa castigam toate meciurile daca se poate. Dar impresia mea este ca Dumnezeu nu este microbist si nici in mod special stelist. Daca e sa spunem ca o echipa castiga fiindca asa vrea Dumnezeu, inseamna ca el cam tine cu Real Madrid ca aia au cele mai multe Ligi ale Campionilor. Foarte bine ca Becali face fapte bune, uite ca in plan personal a fost rasplatit cu o avere. Insa fotbalul , din punct de vedere crestin, este viciul lui ca scoate ce e mai rau din el (orgoliu, mandrie) - si nu isi da seama de asta.

alucian75
alucian75  •  16 Septembrie 2024, 20:13

*** Erau in 10 oameni. Se aparau. Scimbi un om ca sa treaca timpul. Scoti un atacant, normal, cand vrei sa tii de rezultat. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

villito
villito  •  16 Septembrie 2024, 18:04

ma surprinde ca dupa atatea transferuri esuate turcii cumpara in continuare romani, hagi a fost o exceptie

Vezi toate comentariile (16)
Comentează