INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Turcii scriu că Alexandru Cicâldău revine în Superliga: „Au bătut palma!”

Alexandru Cicâldău, foto: Instagram @alexcicaldau
Alexandru Cicâldău, foto: Instagram @alexcicaldau

Articol de - Publicat miercuri, 04 septembrie 2024 13:20 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2024 15:23

Turcii anunță că Alexandru Cicâldău (27 de ani) revine la Universitatea Craiova! Dat ca și transferat la Petrolul de conducerea ploieștenilor, Cicâldău s-ar fi înțeles cu trupa lui Costel Gâlcă (52 de ani). Mihai Rotaru mută, după transferurile de impact făcute de rivalii Gigi Becali și Ioan Varga.

Cicâldău a avut parte de o vară agitată. Giovanni Becali, impresarul lui, a anunțat că va evolua pentru Westerlo, formație din Belgia. Ulterior, a intrat pe fir Petrolul, care a fost foarte aproape să-l convingă să revină. În cele din urmă, tot Universitatea Craiova ar fi ajuns la un acord cu mijlocașul lui Galatasaray, potrivit celor de la Sabah.

Presa din Turcia: Alexandru Cicâldău revine la Universitatea Craiova

Cicâldău ar putea reveni în fotbalul românesc după 3 ani în străinătate. Mijlocașul român ar fi fost împrumutat de olteni de la Galatasaray. Cel mai probabil trupa lui Costel Gâlcă va avea opțiunea unui transfer definitiv, în vara lui 2025.

Turcii scriu că Alexandru Cicâldău revine în Superliga: „Au bătut palma!”
Alexandru Cicâldău

Revenirea lui Cicâldău la Craiova ar fi logică în contextul în care mijlocașul și-ar dori să prindă echipa națională. Mijlocașul câștigă peste un milion de euro la Galata. În mod normal, dacă transferul va fi oficializat, mare parte din salariu va fi suportat de trupa lui Okan Buruk (50 de ani).

Contractul lui Cicâldău cu Galatasaray expiră în iunie 2026. El ar urma să evolueze sub formă de împrumut la Craiova, locul 2 din Superliga în acest moment.

Mijlocașul român a revenit la Galata după ce a fost împrumutat timp de un an la Konyaspor, tot în Superliga Turciei. Cicâldău nu a convins nici la Konyaspor, care a decis să nu îl achiziționeze definitiv. A marcat doar un gol și a oferit numai două pase de gol în 31 de meciuri din campionatul Turciei.

Înainte să ajungă la Konyaspor, Alexandru Cicâldău a fost împrumutat, în stagiunea 2022-2023, și la Ittihad Kalba din Emiratele Arabe Unite, unde a punctat de 5 ori și a pasat decisiv de 7 ori în 30 de confruntări oficiale.

3 milioane de euroe cota lui Alexandru Cicâldău, potrivit Transfermarkt

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Sandi” surâde în „orezărie” » Poli Iași a răpus-o pe Universitatea Craiova, la debutul lui Săndoi, pe un gazon imposibil
Superliga
„Sandi” surâde în „orezărie” » Poli Iași a răpus-o pe Universitatea Craiova, la debutul lui Săndoi, pe un gazon imposibil
Cum s-a descurcat Horațiu Moldovan la debutul pentru Sassuolo » Ce notă i-au dat italienii
Campionate
Cum s-a descurcat Horațiu Moldovan la debutul pentru Sassuolo » Ce notă i-au dat italienii
SFÂȘIETOR! A plâns 11 minute la telefon când a aflat vestea morții lui Gigi Mulțescu: „Dascălul meu, tatăl meu, fratele meu! De ce te-ai dus așa curând? Eram o echipă, simt că nu mai am mâini și picioare”
Superliga
SFÂȘIETOR! A plâns 11 minute la telefon când a aflat vestea morții lui Gigi Mulțescu: „Dascălul meu, tatăl meu, fratele meu! De ce te-ai dus așa curând? Eram o echipă, simt că nu mai am mâini și picioare”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (13)
Dodeliniho
Dodeliniho  •  05 Septembrie 2024, 05:59

Cicâldău un alt transfer de ochii lumi. Cine naiba mai crede ca poate acest băiat să-și revină la Craiova? A suferit ani de zile acolo, doar pentru că a plecat pentru bani mult prea devreme. Trebuia să rămână și să crească de la an la an, dar a ales să plece ca toți români și apoi se ratează. Uitați Ivan care este un zero barat acuma și mulți alți. Credem sau nu, Craiova nu face un transfer, și încă o mână moartă în această echipă. Să dea Dumnezeu să mă înșel, dar noi nu creștem în valoare, și scădem din ce în ce mai tare. Jucători aduși nu fac față, iar ce vrea rotaru sa aducă, bai le trebuie timp. Nu aduci după 10 meciuri, și bagi mana în buzunare și aduci. Înainte mai investea, azi 0 barat și trebuie îndepărtat. Face mai mult rău decât bine Craiovei Rotaru. Nu vine un patron de doamne ajuta la Craiova care sa ajute, nu sa dărâme

Dodeliniho
Dodeliniho  •  05 Septembrie 2024, 05:28
Postat de legio.sud pe 04 Septembrie 2024, 16:48

Să-l vedem ! Sperăm că Gâlcă l-a pus în temă despre ce și cum se joacă acum în superliga, nivelul este mult mai ridicat decât atunci când a plecat el și n-o să-i fie ușor dacă nu aleargă dublu față de atunci nu va reuși !

Aici greșești tu. Ce jucători avea pe vremea aceea Craiova, și ce jucători are acuma. Jucători reîntors care nu confirmă, asa este și la fcsb sau altele precum rapid și altele. Noi scădem într-una, se muta jucători de la o echipă la alta și facem investiție. De ex cine *** este Bârligea? Cum sa dai 2 milioane pe un asa jucător, bine Becali mereu își ia tepe din astea. Craiovei ii trebuie 2-3 jucători cu experiență gen Nistor care a fost în curtea lor. Nistor și cu cu Mitriță de ex ce echipa ar fi. Dar asta se datorează acestui patron care conduce echipa și el nu are habar. Nu știu cine-l învață, dar ii este sigur dușman

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  04 Septembrie 2024, 18:28

Pentru Romania Cicaldau e un fotbalist foarte bun, iar aducerea lui va intari fara doar si poate lotul lui CSU Craiova. Insa ar fi o greseala sa fie sacrificat Oshima pentru a-i face loc lui lui Cicaldau, plus ca si Screciu si-a revenit dupa accidentare. Pana si Cretu are niste calitati care ii lipsesc lui Cicaldau, chiar daca si Cicaldau are niste calitati care ii lipsesc lui Cretu. Houri iese clar din schema, Cicaldau fiind peste el la toate capitolele. Ar fi bine daca Cicaldau ar putea acoperi banda dreapta, post deficitar la CSU, dar ala nu e postul lui.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează