INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Anunț sumbru pentru Dan Petrescu după despărțirea de Kayserispor: „Greu să mai prindă o echipă de top acum”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 23:00 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 23:32

Dan Petrescu (53 de ani) s-a despărțit de Kayserispor după doar 45 de zile la cârma echipei din Turcia. Vasile Miriuță (52) și Marius Bilașco (39) au comentat vestea. 

După doar opt meciuri în care a antrenat-o pe Kayseri, Dan Petrescu a plecat de la echipă. Explicația turcilor: „Din motivele familiale ale directorului nostru tehnic, Dan Petrescu, ne despărțim printr-o înțelegere reciprocă”.

Vasile Miriuță: „Dan Petrescu s-a dus la o echipă vai de mama lor”

Vasile Miriuță nu a fost surprins de această decizie. „Tati” a amintit declarațiile ofițerului de presă al lui Kayseri din urmă cu câteva zile, care a spus că „Suntem o echipă fricoasă! N-am văzut nicio idee de joc, nu am rezolvat problema ocaziilor de gol și a construcției atacurilor periculoase, pe care o avem de anul trecut”.

„Când am văzut declaraţia ofiţerului de presă, acum vreo două zile, când l-a criticat pe Petrescu... că echipa nu joacă nimic, că ne e frică să jucăm, nu avem ocazii... puteam să fac pariu cu oricine, chiar am vorbit cu fiul meu: «Fii atent că îl dau pe Petrescu afară». Acum s-a confirmat.

Petrescu e un nume, un antrenor foarte bun, poate în primii trei antrenori români la ora actuală. Odată ce ai câştigat trei campionate cu CFR Cluj şi ai mai câştigat un titlu (n.r. - cu Unirea Urziceni), nu te duci la o echipă care se bate la retrogradare în Turcia. Stai frumos în Dubai, la plaja, vreo două luni, cu familia, îţi încarci bateriile şi iei o echipă de top. S-a dus la o echipă vai de mama lor!

E foarte greu să mai prinzi o echipă de top acum. Odată ce ajungi la un nivel şi te dă afară după o lună de zile, e greu să mai prinzi o echipă de top. Părerea mea e că a greşit, eu n-aş fi făcut niciodată mutarea asta. A vrut să antreneze... e păcat! Chiar îmi pare rău pentru el. Un antrenor care a dus CFR în Europa League, apoi te duci la o echipă modestă din Turcia”, a spus Miriuță la Look Sport

Și Marius Bilașco, fost colaborator al lui Dan Petrescu la CFR Cluj, a comentat decizia turcilor: „Sunt surprins, nu mă aşteptam. Orice echipă îşi pune antrenor pentru cel puţin şase luni, au obiectiv salvarea de la retrogradare. Nu îl schimbi imediat! E surprinzător”. 

VIDEO. Variantă-surpriză legată de plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj » Claudiu Niculescu: „A fost forțat să plece! Nu au mai avut răbdare”

Citește mai multe știri despre fotbalul din Turcia:

Alarmă în Turcia! Șumudică a distrus două echipe într-o lună » Și pe Maxim!

Marius Șumudică reacționează după analiza GSP: „Am preluat un lot cu 20 de cazuri de COVID!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
10211194838578395
Ovidiu Tuca  •  24 Februarie 2021, 11:23

Domnule Traian nu uita ca Dan Petrescu a invins Celtic Glasgow la ei acasa cu CFR Cluj si a facut egal cu AS Roma.Si nu a fost ajutat de arbitrii ba chiar invers.CFR a castigat pe merit campionatul in 2019 chiar daca va convine sau nu.E usor sa arunci cu noroi in munca unui om atunci cand stai pe margine.Mai ganditi-va inainte sa postati toate jignirile la adresa unui antrenor!

cri5ti
cri5ti  •  24 Februarie 2021, 09:59

hai s-o dam. pe aia dreapta odată și odată... ce jucau echipele lu Petrescu?? un fotbal foarte urat.. și economicos.. În liga 1 i-a mers.. nivelul e cjm e... ce-i drept i-a mai mers și în Europa de câteva ori.. dar de fiecare data când a ieșit.. a dat cu mucii de asfalt

1226675807453847
Traian Schiopu  •  24 Februarie 2021, 08:58

Toate comentariile din site-urile de sport legate de plecarea lui Dan Petrescu, de la acea echipă din Turcia, exclud un element foarte important. Mă refer la importanţa câtorva arbitri din România pentru succesele echipei CRF Cluj condusă de Dan Petrescu. În Turcia nu au mai fost astfel de flueraşi. Implicit, rezultatele echipei sunt mai mult decât modeste ......

Vezi toate comentariile (30)
Comentează