INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Fotbalistul român care joacă în a patra ligă engleză și câștigă mai mult decât orice jucător de la FCSB: „Cel mai mic salariu e de 20.000 de lire pe săptămână”

Mihai Alexandru Dobre după un gol marcat pentru Yeovil
Mihai Alexandru Dobre după un gol marcat pentru Yeovil

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 18:20

Mihai Dobre, tatăl lui Alex Dobre (20 de ani), a vorbit despre situația în care se află fiul său, după ce la finalul anului trecut a semnat cu Bournemouth, formație din Premier League care l-a dat împrumutat la Yeovil Town, în League Two (liga a patra engleză).

Tânărul mijlocaș dreapta ar câștiga în liga a patra engleză mai mult decât un jucător de la FCSB, spre exemplu, unde sunt salarii de 10-15.000 de euro pe lună.

„Mulți fotbaliști își doresc să ajungă în Anglia, pentru că sunt salarii foarte mari. Îți dau un exemplu. La Bournemouth, cel mai mic salariu e de 20.000 de lire sterline pe săptămână, iar cel mai mare e 110.000 de lire.

Pot să vă spun că Alex câștigă foarte bine pentru vârsta lui. Câștigă peste ce se câștigă la FCSB. Pentru Anglia e un salariu mic. Chiar dacă e League Two, Alex s-a dus acolo pentru că i s-a garantat că o să joace”, a declarat Mihai Dobre la 6 TV.

„A avut un moment în vară în care era gata să cedeze. Voia să joace. Voia să meargă la orice echipă doar ca să joace. L-am convins. I-am spus că dacă va merge în presezon cu echipa mare, va primi o șansă importantă. Lucrurile pe care i le-am spus s-au adeverit”
Mihai Gabriel Dobre, tatăl lui Mihai Dobre jr.

Declarația despre salariul lui Dobre, de la minutul 29:42

Citește și:

OFICIAL Tudor Băluță a semnat cu Brighton! Ce planuri are managerul Hughton cu el

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
mateiserban
mateiserban  •  02 Februarie 2019, 20:56

Cata dezinformare poate sa faca fitzuica asta de invelit peste......avea dreptate Daum. Ala vorbea de salariile de la Bournemouth, nu de la echipa la care e imprumutat!!

alenb
alenb  •  31 Ianuarie 2019, 20:45

Pai 20 de mii de lire pe saptamana sunt salariile de la Bournemouth care este este echipa de Premiere League, NU de la Yeovil care este in Liga 4. Fotbalistul in cauza apartine lui Bournemouth fiind imprumutat la Yeovill deci probabil ca si-a pastrat salariul de la Bournemouth, achitat de amandoua Bournemouth si Yeovil. Fiind vorba de un salariu brut, netul ar fi cam 600 de mii de lire pe an, ceea ce pentru o nulitate de fotbalist nu-i rau.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează