Alte știri din fotbal
Andrei Ivan pleacă de la Craiova! Este așteptat să semneze și va avea un salariu uriaș
0
O echipă din Superligă renunță la 7 jucători în pauza de iarnă
0
„Ia uite ce scrie aici” » 6 detalii de la sosirea FCSB în Antalya: autocar venit pentru Steaua București + Lui Chiricheș nu i-au căzut „gradele”
0
BURSA TRANSFERURILOR ÎN SUPERLIGA » Toate mutările iernii: Alexandru Albu și Juri Cisotti și-au ales noile destinații
0
Știri din fotbal internațional
Hibernian - Rangers, în etapa 22 din Scoția » Pasă de gol Ianis Hagi!
0
Victorie umbrită de drama unui fan. Antonio Conte nici n-a mai venit la conferința de presă
0
Marele rival al lui Vinicius în La Liga se laudă: „L-aș face KO în 10 secunde în ring! Mi-ar plăcea să lupt, am profilul ideal”
0
Tragedie în fotbal! Mathias Acuna, găsit mort în camera de hotel! S-ar fi sinucis
0
Lifestyle
Fiul lui Cosmin Olăroiu, implicat într-o afacere de sute de mii de euro în București
4
Starul lui Pep Guardiola a plecat în Ibiza cu noua iubită! E prezentatoare la Insula Iubirii
3
David Popovici i s-a destăinuit lui Micutzu: „Un membru al familiei se confruntă cu dependența de droguri și jocuri de noroc” + Drumul de la copilul agresat de antrenoare la campionul olimpic
1
Iubita lui Alexander Zverev a dezvăluit obiceiul ciudat pe care îl are tenismenul în dormitor: „Îmi vine să plâng în fiecare seară”
3
Domnul Ovidiu s-a încolonat rapid în spatele domnului Becali și oftează de grija banului public. E bine ca la Voluntari Consiliul local este acționar la acționar la acționar u peste 99 la suta la ambele? Singurul care suferă din cauza acestei legi este, ați ghicit, Domnul Becali. Instanta a decis prin hotărâre definitiva ca. FCSB nu e Steaua. Iar chestia asta cu banul public care ii îngrijorează pe ciracii domnului Becali este exact ca povestea robului de sare. Lăsați Steaua sa promoveze prin meritul sportiv. Are și susținători mii, nu doar doua sute cum susține domnul Mustață. Vor fi stadioane pline, nu ca la Voluntari, Clinceni sau Chiajna.
Nea Ovidiu, o sa vina fanii CSA cu logica lor stramba si cu tupeul lor imens si o sa va injure:))Ei nu prea au argumente logice, dar stiu f bine sa injure, jigneasca si sa faca crize (gen Talpan sau Miu)
La ultima întrebare, răspunsul e simplu. CSA nu are interdicție de promovare. Are interdicție de participare în liga 1, prin imposibilitatea de a adera, pe legea actuală, la LPF (nefiind considerat club profesionist, conform legii). Prin schimbarea legii, nu se schimbă regula jocului, ci doar devine falsă antepronunțarea altora pe subiect. Adică... dacă, în timpul sezonului, s-ar fi decis desființarea LPF, ca for care administrează Liga 1, ar fi fost aceleași efecte, precum cele ale schimbării legii.
Dumneavoastră spuneti ca o echipa departamentala ar fi favorizata fata de una privată pentru ca are acces la fonduri publice, dar in realitate accesul acesta nu este unul nelimitat. E posibil sa fie chiar insuficient pentru performanța in fotbal, chiar așa meschină, ca cea din liga noastră. Pe urma, mai exista un aspect: o echipa susținută de un minister angajează vara bugete pe o baza complet ilegală, pentru ca bugetul pe sezonul competițional nu e compatibil cu exercițiile bugetare, care sunt pe ani calendaristici. Pare complicat ce zic dar e simplu. Azi semnez un contract pe un sezon cu un fotbalist (salariu mare) iar in toamna avem alegeri, se schimba guvernul, odată cu el filozofia bugetară, și descoperim ca angajamentele luate in vara nu mai pot fi susținute de noua lege a bugetului. Poate unora le pare suflat in iaurt ce zic, dar nu e chiar atât de greu de imaginat. Ce va face echipa departamentala atunci? Nu stiu.
Excelentă observația asta: „Îndrăznesc să mai întreb ceva: de ce-ar fi sistemul propus de Dîncu superior dacă niciuna dintre formațiile calificate în play-off nu funcționează din bani publici, ci privați? Nu-i clar cine produce performanță?“. Într-adevăr, cluburile finanțate de stat, cum visează Dâncu, fantoma Elenei Ceaușescu, au demonstrat că asta e tot ce pot să realizeze: să lupte pentru evitarea retrogradării, de cele mai multe ori fără succes. Deși rămâne oricum uriașă diferență (deși greu de înțeles de către comunistoizi) între banii autorităților locale pentru o echipă locală și cei ai unui minister pentru o invenție a unor frustrați.
Nu am nicio treaba cu Steaua, CSA, FCSB etc. Dar de ce CSA sa nu aibe dreptul cand cam toata L1 e sustinuta de stat direct sau indirect? Cum spuneam si in alt comentariu, de multe ori asa zisii patroni sunt oameni scosi la inaintare de sistem, creditati de primarii pentru diverse servicii (legal) dar care au obligatia nescrisa sa tina echipa. Care e diferenta intre ce se intampla la CSA si situatiile astea? Ca sa nu aduc in discutie cazul Sepsi, cazul Voluntari, cazul Chindia etc. care sunt clare. Luati un alt exemplu din trecut, povestit de Mandoca la voi in ziar. Pai Niculae (Brasov) spune omul ca l-au facut om de afaceri structurile, i-au dat pe mana fabrici si echipa. Niculae e vazut ca un privat. Daca Mandoca are dreptate cat de privat era? Care e diferenta intre cazul lui si CSA? Sa nu fim ipocriti.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.