Alte știri din fotbal
„Avem președinte!” » Clubul din Superligă l-a instalat, oficial, pe Daniel Niculae
1
Ovidiu Hațegan șochează! A dezvăluit adevăratul motiv pentru care a decis să se retragă: „Extrem, extrem de ciudat”
0
Liga Națiunilor se reia azi cu 8 meciuri » Prima partidă a început la ora 17:00
0
Fostul patron din Liga 1 se implică la Corvinul Hunedoara!
1
Știri din fotbal internațional
Belgia - Italia, atracția serii în Liga Națiunilor, cu Radu Petrescu la centru » Echipele probabile + cele mai tari cote
0
Harry Kane nu-i iartă pe „trădători”. Discurs tranșant al căpitanului
0
Deznodământ fabulos! Meciul cu trofeul pe masă s-a reluat după o pauză de 276 de zile » Era 2-0 când s-a oprit. Cum s-a terminat totul
0
Avem un român în Top 15 marcatori pentru Gheata de Aur! Golgeter și proaspăt campion: „Tot mai mulți oameni sunt atrași de fotbal aici”
0
Lifestyle
Ioana, iubita lui Ciprian Marica, apariție senzațională la piscină » Motivul pentru care nu se căsătoresc: „De ce ai schimba lucrurile?”
2
Acuzațiile jurnalistei, după conferința lui Kylian Mbappe: „Mi-a venit să plâng. Nu am putut pune întrebări”
0
Modul neașteptat în care Adrian Mutu a cerut-o în căsătorie pe Sandra: „Era o nebunie totală și nu aveam ce face”
0
Revenită de la Asia Express, printre ședințe foto incendiare, Carmen Negoiță a dezvăluit pasiunea ascunsă: „Ne întâlnim o dată pe săptămână!”
5
România între circ și spitalul de nebuni
Libertatea
Analiza pieței imobiliare din România. Cum vor influența alegerile ...
Adevărul
"Momentul pe care lumea nu-l ştie"înainte de scandalul Steaua - FCSB! ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Domnul Ovidiu s-a încolonat rapid în spatele domnului Becali și oftează de grija banului public. E bine ca la Voluntari Consiliul local este acționar la acționar la acționar u peste 99 la suta la ambele? Singurul care suferă din cauza acestei legi este, ați ghicit, Domnul Becali. Instanta a decis prin hotărâre definitiva ca. FCSB nu e Steaua. Iar chestia asta cu banul public care ii îngrijorează pe ciracii domnului Becali este exact ca povestea robului de sare. Lăsați Steaua sa promoveze prin meritul sportiv. Are și susținători mii, nu doar doua sute cum susține domnul Mustață. Vor fi stadioane pline, nu ca la Voluntari, Clinceni sau Chiajna.
Nea Ovidiu, o sa vina fanii CSA cu logica lor stramba si cu tupeul lor imens si o sa va injure:))Ei nu prea au argumente logice, dar stiu f bine sa injure, jigneasca si sa faca crize (gen Talpan sau Miu)
La ultima întrebare, răspunsul e simplu. CSA nu are interdicție de promovare. Are interdicție de participare în liga 1, prin imposibilitatea de a adera, pe legea actuală, la LPF (nefiind considerat club profesionist, conform legii). Prin schimbarea legii, nu se schimbă regula jocului, ci doar devine falsă antepronunțarea altora pe subiect. Adică... dacă, în timpul sezonului, s-ar fi decis desființarea LPF, ca for care administrează Liga 1, ar fi fost aceleași efecte, precum cele ale schimbării legii.
Dumneavoastră spuneti ca o echipa departamentala ar fi favorizata fata de una privată pentru ca are acces la fonduri publice, dar in realitate accesul acesta nu este unul nelimitat. E posibil sa fie chiar insuficient pentru performanța in fotbal, chiar așa meschină, ca cea din liga noastră. Pe urma, mai exista un aspect: o echipa susținută de un minister angajează vara bugete pe o baza complet ilegală, pentru ca bugetul pe sezonul competițional nu e compatibil cu exercițiile bugetare, care sunt pe ani calendaristici. Pare complicat ce zic dar e simplu. Azi semnez un contract pe un sezon cu un fotbalist (salariu mare) iar in toamna avem alegeri, se schimba guvernul, odată cu el filozofia bugetară, și descoperim ca angajamentele luate in vara nu mai pot fi susținute de noua lege a bugetului. Poate unora le pare suflat in iaurt ce zic, dar nu e chiar atât de greu de imaginat. Ce va face echipa departamentala atunci? Nu stiu.
Excelentă observația asta: „Îndrăznesc să mai întreb ceva: de ce-ar fi sistemul propus de Dîncu superior dacă niciuna dintre formațiile calificate în play-off nu funcționează din bani publici, ci privați? Nu-i clar cine produce performanță?“. Într-adevăr, cluburile finanțate de stat, cum visează Dâncu, fantoma Elenei Ceaușescu, au demonstrat că asta e tot ce pot să realizeze: să lupte pentru evitarea retrogradării, de cele mai multe ori fără succes. Deși rămâne oricum uriașă diferență (deși greu de înțeles de către comunistoizi) între banii autorităților locale pentru o echipă locală și cei ai unui minister pentru o invenție a unor frustrați.
Nu am nicio treaba cu Steaua, CSA, FCSB etc. Dar de ce CSA sa nu aibe dreptul cand cam toata L1 e sustinuta de stat direct sau indirect? Cum spuneam si in alt comentariu, de multe ori asa zisii patroni sunt oameni scosi la inaintare de sistem, creditati de primarii pentru diverse servicii (legal) dar care au obligatia nescrisa sa tina echipa. Care e diferenta intre ce se intampla la CSA si situatiile astea? Ca sa nu aduc in discutie cazul Sepsi, cazul Voluntari, cazul Chindia etc. care sunt clare. Luati un alt exemplu din trecut, povestit de Mandoca la voi in ziar. Pai Niculae (Brasov) spune omul ca l-au facut om de afaceri structurile, i-au dat pe mana fabrici si echipa. Niculae e vazut ca un privat. Daca Mandoca are dreptate cat de privat era? Care e diferenta intre cazul lui si CSA? Sa nu fim ipocriti.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.