OPINII  »  EDITORIAL

Ce mesaj transmite de fapt Rotaru?

Editorial Aurelian Botezatu
Editorial Aurelian Botezatu

Articol de - Publicat luni, 12 august 2024 14:13 / Actualizat luni, 12 august 2024 14:13

Finanțatorul Universității Craiova intră în direct la tv și lasă de înțeles că e gata să-l vândă pe golgheterul Alexandru Mitriță. Și ambițiile de titlu?!

Universitatea Craiova este lider în Superliga la această oră. Dar e limpede pentru toată lumea, după 5 etape, că oltenii sunt dependenți de forma și de eficacitatea lui Alexandru Mitriță.

Când „Piticul Atomic” are o zi mai proastă, cazul meciului cu Petrolul (0-0), echipa lui Costel Gâlcă încheie fără șut pe poartă! Pe „Oblemenco”! Când Alex strălucește, și Universitatea are o altă față. Vezi meciurile cu UTA (4-2), CFR (2-0) și mai ales cel cu Sepsi OSK (2-1), rezolvat în totalitate de el.

Ce mesaj transmite de fapt Rotaru?
Alexandru Mitriță, în Sepsi - Universitatea Craiova/ foto: Bogdan Bălaș (GSP)

Așa stând lucrurile, finanțatorul clubului, Mihai Rotaru iese pe sticlă și spune că „dacă cifrele sunt bune pentru el și club, îi dăm drumul. El are pe masă un contract pe 3 ani din Golf, are un psihic puternic, nu e ușor să lași milioane de euro și să riști să te accidentezi într-un meci din Liga 1.

Nu se pune problema să plece liber, e o ofertă și pentru club. Sunt două oferte, dar una a venit deja cu salariu pentru jucător. Alex știe de ea. I-am zis să aleagă ce vrea, dacă joacă sau nu, depindea de el cum gestionează”.

Ce mesaj mai este și ăsta, în condițiile în care deja ai dat chix în Europa, dar vrei să te bați cu șanse la un titlu pe care Bănia nu l-a mai văzut la față din 1991? Pe de-o parte, Rotaru a vrut să accentueze faptul că finul său s-a sacrificat pentru club, riscând o accidentare.

Dar când ieși și vorbești public despre posibila plecare a golgheterului tău în plin sezon, dezvăluind inclusiv cifre.... Ce să mai înțeleagă echipa? Ce să mai priceapă antrenorul Costel Gâlcă, al cărui obiectiv declarat este titlul și tocmai ți-a cerut întăriri? De suporteri nici nu mai vorbim.

Citește și:
„Să nu vă mire!” » A deconspirat planul lui Mircea Lucescu pentru următoarele meciuri
Nationala
„Să nu vă mire!” » A deconspirat planul lui Mircea Lucescu pentru următoarele meciuri
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

Comentarii (23)
OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  15 August 2024, 21:22

...sa ne vedem fiecare de treaba lui ...

Laguioleq
Laguioleq  •  14 August 2024, 12:59

Nu a observat nimeni că toți patronii-investitori fără excepție, adică şi Rotaru dacă dau de mirosul unui cîştig fac praf echipa fără să le pese ?

legio.sud
legio.sud  •  14 August 2024, 09:57
Postat de ARCADIEzaporojanu pe 13 August 2024, 08:46

ce ambitii la titlu ? rotaru are ambitia CA ECHIPA ASTA SA CASTIGE VREODATA ... NIMIC ! ASTA ESTE O ECHIPA CARE TOACA BANII CRAIOVENILOR CARE PLATESC IMPOZITE MARI !

Ce mă iar ești pe arătură , acolo este Târgoviște sau Mioveni ?! Ce mă strânge Rotaru impozitele , bă termină cu astea haterule …

Vezi toate comentariile (23)
Comentează