SPORTURI  »  ALTELE  »  ALEGERI

UPDATE Burleanu, cele mai puține voturi în cursa pentru postul de vicepreședinte al COSR » Va ocupa oricum poziția! Mihai Covaliu rămâne președinte

Mihai Covaliu și Răzvan Burleanu la 
 alegerile COSR FOTO: Cristi Preda (GSP.ro) +25   FOTO
Mihai Covaliu și Răzvan Burleanu la alegerile COSR FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de , , , - Publicat joi, 12 septembrie 2024 15:50 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2024 12:15

Astăzi au avut loc alegeri la Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR). Răzvan Burleanu, Elisabeta Lipă și Camelia Potec au candidat pentru cele 3 posturi de vicepreședinte. Evident, le-au și obținut. Mihai Covaliu a fost singurul care și-a depus candidatura pentru poziția de președinte.

UPDATE 15:30 » Burleanu, vicepreședinte! Mihai Covaliu, reales președinte COSR

Mihai Covaliu a obținut un nou mandat de președinte al COSR, cu 168 voturi și 2 abțineri. El a fost singurul candidat.

+20 FOTO

Răzvan Burleanu este unul dintre cei trei vicepreședinți ai COSR, alături de Elisabeta Lipă și Camelia Potec. Președintele FRF a obținut cele mai puține voturi, 129. Potec a primit 159 de voturi, în timp ce Lipă a fost susținută de 151 de oameni.

Știrea inițială

VIDEO. Nadia Comăneci, declarații de la sediul COSR

Nadia Comăneci a fost prezentă la eveniment și a oferit o serie de declarații. Principalul subiect a fost medalia de bronz din proba de sol de la Jocurile Olimpice.

„Deocamdată nu pot să spun prea multe pentru că este un proces în derulare la Tribunalul Suprem Elvețian vizavi de Sabrina Voinea și necălcatul din covorul de la finala de la sol.

Nu știm deocamdată dacă americanii au depus ceva, dar probabil o vor face până la sfârșitul zilei de 13 septembrie. Nu pot să dau prea multe declarații pentru că nu vreau să stric acest val și să iasă niște informații care nu sunt adevărate.

Sunt anumite erori tehnice care au surprins pe toată lumea acolo la arbitraj. Eu văd această întâmplare ca pe una care trebuie să devină constructivă, să vedem ce putem să facem ca să evităm aceste lucruri la viitoarea Olimpiadă.

Cele trei gimnaste au fost atacate vizavi de ce s-a întâmplat. Nu este corect ca ele să fie cele care suferă. Nu sunt un om oficial în această situație să spun ce trebuie să se facă, dar dacă aș fi fost, aș fi terminat demult acest lucru. Aș fi găsit o metodologie în care sănătatea mintală primează.

Lucrurile s-au întâmplat într-un haos. Sper să se găsească o soluție ca fiecare dintre cele trei gimnaste să primească o medalie”, a declarat Nadia Comăneci.

Acum nu pot să fac niciun lucru de acest fel pentru că încă este procesul în derulare (n.r. - să-i ofere medalia de la Montreal Sabrinei). Am și aflat că dacă aduc medalia mea în altă parte, trebuie să plătesc o asigurare extrem de mare și am să mă gândesc la ceva diferit. Dar sper că până la urmă se va găsi o soluție ca ele să primească medalii.

- Nadia Comăneci, fostă mare gimnastă

Rezultatele alegerilor COSR, în câteva ore

Mihai Covaliu a ținut un discurs înainte de startul alegerilor, după care a înmânat două premii. Este vorba despre ordinul de excelență olimpică, acesta le-a revenit Mihaelei Mioc și lui Dumitru Graur.

Doina Melinte, atletă și antrenoare de atletism, campioană olimpică, mondială, europeană și națională, a fost premiată cu Colanul de Aur, cea mai importantă distincție oferită de COSR.

Rezultatele alegerilor vor veni în câteva ore.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus
Liga Campionilor
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (4)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  13 Septembrie 2024, 11:47

Își va da cumva demisia de la FRF? Știe cibeva dacă e obligat?

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  12 Septembrie 2024, 18:15

...burleanu este un mare politician ...are o gandire profunda ...aproape la fel ca gijji ...

dragan
dragan  •  12 Septembrie 2024, 17:28

superba prezentarea Nadiei: Nadia Comaneci- fosta mare gimnasta! sa inteleg ca azi e o gimnasta mai mica? asa-i trebuie daca spala vase in garsoniera vinzatorilor cu amanuntul! p.s. cind va sfatuiam sa-l alungati pe burleanu, voi ati inteles ca e bine sa-l alungati la COSR, vicepresedinte? desi e riscant, data viitoare va las sa faceti cum va taie capul!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close