SPORTURI  »  ALTELE  »  PROIECT

GALERIE FOTO Un OZN prinde contur în România! Imagini FABULOASE cu sala polivalentă de 25 de milioane de euro

Imagini FABULOASE cu sala polivalentă de 25 de milioane de euro +14   FOTO
Imagini FABULOASE cu sala polivalentă de 25 de milioane de euro

Articol de , - Publicat sambata, 13 iulie 2024 13:28 / Actualizat sambata, 13 iulie 2024 17:32

După sala polivalentă din Brașov, care va fi gata în 2025, o nouă clădire modernă se construiește în acest moment tot în provincie, la Tulcea.

Proiectul grandios din Tulcea are termen de finalizare tot în 2025, iar construcția pentru noua „bijuterie” din oraș a intrat pe ultima sută de metri.

FOTO. Acoperiș de 600 de tone la sala polivalentă din Tulcea

+9 FOTO

Deși e cod roșu de caniculă în toată țara, la Tulcea se muncește la intensitate maximă pentru terminarea unei săli polivalente de top.

Peste 95% din impresionanta structură metalică a acoperișului, ce cântărește 600 de tone, a fost deja montată, iar în acest moment se lucrează intens atât la montajul fațadei metalice, cât și la compartimentele interioare și la instalațiile necesare viitoarei săli.

4.670 de locuri și o investiție de 25 de milioane de euro

„După finalizarea lucrărilor sala va beneficia de un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori cu o capacitate de până la 4.670 de locuri, un teren de antrenament situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal, parcare subterană, vestiare pentru echipe și oficiali, spații pentru presă și sală de conferințe”, anunță constructorul.

Investiția are o valoare de 120 de milioane de lei. Lucrările au început pe 31 martie 2022. “Privită din orice unghi, noua Sală Polivalentă este absolut spectaculoasă! Construim pentru viitorii campioni ai României!” a fost mesajul lui Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (8)
blackseacoast
blackseacoast  •  13 Iulie 2024, 21:26

Dacă nu o sa meargă cu sportul,poate servi că hală de pește. Deci,se merită investiția.

china
china  •  13 Iulie 2024, 21:24
Postat de Newman pe 13 Iulie 2024, 19:43

Publicul trebuie atras sa faca sport nu sa sparga seminte in tribune.Atractia pentru practicarea unui sport se educa in familie si scoala, nu este nevoie de stadioane si sali.

Matale esti numai pe invers. Nu ai public si stadion sau sala, nu investeste nimeni! Publicul a fost revigorat de cand au aparut stadioanele. La baschet se intampla la fel. Matale vrei sa produci jucatori si sa joace pe maidan. Iar de cele mai multe ori, sunt multi milionari in euro romani care au spus ca vin sa investeasca numai daca beneficiaza de infrastructura... Da, e nevoie si de reorganizarea sportului, e nevoie si de spitale sau cai ferate asa cum striga altii, dar e nevoie si de infrastructura in sport! Si in orice domeniu care o cere. Tulcea e resedinta de judet fara nimic interesant in oras..

22cea
22cea  •  13 Iulie 2024, 20:18
Postat de Newman pe 13 Iulie 2024, 18:00

La ce foloseste aceasta sala in Tulcea?

Se poate transforma foarte usor intr-un mall de succes :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează