SPORTURI  »  ALTELE  »  DECIZIE

EXCLUSIV Prima reacție a lui Ion Țiriac după ce i-a schimbat mașina Ionelei Cozmiuc: „Domnule, hai să facem ceva”

Articol de - Publicat joi, 29 august 2024 10:52 / Actualizat joi, 29 august 2024 14:01

GSP.RO a dezvăluit ieri că omul de afaceri a decis să schimbe mașina pe care i-a daruit-o Ionelei Cozmiuc, după Jocurile Olimpice de la Paris.

Ionela Cozmiuc a primit inițial de la Țiriac un Hyundai Kona Hybrid, apoi a decis să i-o schimbe cu un Hyundai Ioniq electric.

+45 FOTO

Ion Țiriac explică de ce i-a schimbat mașina lui Cozmiuc

Într-o declarație în exclusivitate pentru GSP.RO, Ion Țiriac a dezvăluit că a recurs la acest gest după ce Ionela Cozmiuc a luat medalia de aur la Campionatele Mondiale care au urmat Jocurilor Olimpice. Ea a terminat pe primul loc în proba de schif simplu categorie ușoară.

„Și-a câștigat medalia de argint și a luat mașina pentru medalie de argint. Având în vedere că o olimpică termină astăzi și mâine dimineața ia avionul, se duce în Canada și după trei zile mai câștigă un titlu mondial...”, și-a început mesajul omul de afaceri.

Apoi a precizat: „Am vorbit cu șefa noastră, doamna Elisabeta, de data asta președinta organizației sportive din țara asta, și am zis: «Domnule, hai să facem ceva, să-i dăm ceva mai mult decât argintul». Și atunci am dat mașina mare, aia de aur, facuta pentru ea și pe care a trebuit să mai scriem și campioană mondială și vicecampioană olimpică”.

4 titlurimondiale are în palmares Ionela Cozmiuc, două la simplu categorie ușoară, două la dublu vâsle categorie ușoară

Hyundai Kona, mașina primită de medaliații cu argint la Jocurile Olimpice, are un preț de pornire de 25.500 de euro. În schimb, Hyundai Ioniq electric are un preț de 52.500 de euro, mai mult decât dublu față de hybridul primit de medaliații cu argint.

CV Ionela Cozmiuc

  • Născută pe 3 ianuarie 1995
  • Jocuri Olimpice: argint la dublu vâsle cat. ușoară 2024
  • Campionate Mondiale: aur la dublu vâsle cat. ușoară 2017, 2018, la schif simplu cat. ușoară 2022, 2024, bronz la dublu vâsle cat. ușoară 2023
  • Campionate Europene: aur la simplu cat. ușoară 2022, 2023, la dublu cat. ușoară 2024, bronz la dublu vâsle cat. ușoară 2020
  • Campionate Mondiale de tineret: aur la dublu vâsle cat. ușoară 2017, argint la dublu vâsle 2014
  • Campionate Mondiale de juniori: argint la dublu vâsle 2012

A fost un an perfect, nu îmi puteam dori mai mult. Tinerii au făcut niște curse extraordinare, avem viitor, canotajul românesc are viitor. Îmi doresc să îmi revăd familia, nu am fost deloc acasă după Jocurile Olimpice. Îmi doresc să mă relaxez și să mă bucur de cei dragi

Ionela Cozmiuc

(P) Petrom este sponsor principal al Federației Române de Canotaj și susține viitoarea generație de campioni prin programul „Energie pentru performanță”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (3)
balderis
balderis  •  29 August 2024, 11:02

Crăițoiule, ai ,,uitat” să scrii unde este năcută, sau ai o problemă cu moldovenii, ca Ciolacu !!?

Van_Basten
Van_Basten  •  29 August 2024, 11:00

E mai bun un hibrid.

dobrin
dobrin  •  29 August 2024, 10:55

Pai fa, tata, ce, te-a tinut cineva sa nu faci in ultimii 35 de ani?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează