SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

Război în UFC » Alex Pereira, către Dricus Du Plessis: „Este doar un clovn speriat”

Alex Pereira / Foto: Imago Images
Alex Pereira / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2024 20:05 / Actualizat marti, 17 septembrie 2024 20:10

Luptătorul brazilian Alex Pereira (37 de ani), campion UFC la categoria semigrea, l-a atacat public pe sud-africanul Dricus Du Plessis (30 de ani), deținătorul titlului mondial la categoria mijlocie.

Alex Pereira l-a numit pe Du Plessis un clovn speriat, deoarece refuză să se lupte cu el și nu îi tratează provocarea cu seriozitate. Pereira a anunțat că se simte pregătit să revină la categoria mijlocie, unde a fost în trecut campion mondial.

Alex Pereira, mesaj războinic către Dricus Du Plessis: „Este doar un clovn speriat”

„Ar fi mai ușor să te lupți cu Dricus decât cu Jon Jones. Să pun greutate va fi mai dificil pentru mine decât să particip la lupta în sine. Am renunțat la categoria mijlocie pentru că organismul meu avea nevoie de odihnă. Acum sunt odihnit și gata să mă întorc. Mi-am exprimat interesul pentru această luptă de mai multe ori, dar nu am primit niciun răspuns.

Du Plessis nu este niciodată serios. Nu ia niciodată nimic în serios. Pentru mine, acesta este un semn că îi este frică. El ar putea spune către UFC că este dispus să lupte cu Pereira. Doar că el este doar un clovn speriat”, a declarat Alex Pereira, conform sport24.ru.

Pereira și Du Plessis, învinși amândoi de două ori în UFC

Alex Pereira a câștigat în UFC 11 meciuri (9 prin KO și două prin decizia arbitrilor) și a fost învins de două ori (o dată prin KO și o dată a cedat). De cealaltă parte, Dricus Du Plessis are în palmaresul său 22 de victorii (două prin decizia arbitrilor, 9 prin KO și în 11 dintre ele și-a făcut adversarii să abandoneze meciul). Sud-africanul a pierdut tot de două ori în cariera sa, o dată prin KO și o dată a cedat.

La mijlocul lunii august, Du Plessis (30 de ani) l-a învins pe nigerianul Israel Adesanya (35 de ani), în cel mai așteptat meci al galei UFC 305, printr-o strangulare în penultima rundă.

Știam că voi fi în pericol în meciul de astăzi. Am avut în față unul dintre luptătorii cu cele mai tari lovituri din istoria diviziei. Aveam nevoie să duc lupta la podea și am reușit. Doar că nu îl poți ține prea mult acolo. Am venit pregătit să mor pentru această centură. Sunt viu, e ca un bonus pentru mine. Am împărțit octogonul cu o legendă, Izzy a făcut atâtea pentru acest sport

- Dricus Du Plessis

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  17 Septembrie 2024, 21:10

Normal ca Du Plesis este speriat, stilul lui Pereira fiind kryptonite pentru el. Du Plesis a ajuns campion prin victoria controversata impotriva mediocrului Shawn Strickland, Pereira e la ani-lumina de Strickland.

china
china  •  17 Septembrie 2024, 20:32

Ursache, avem o multime de sportivi romani la Glory, UFC-ul kickboxingului mondial! Pe cand ii acoperiti la fiecare gala?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează