SPORTURI  »  BASCHET  »  FIBA EUROCUP / MCM TÎRGOVIŞTE-GRAN CANARIA 80-55

MCM Tîrgovişte a cîştigat prima manşă a optimilor cu Canaria » Tina & son show

Tina Thompson, BC Tirgoviste
Tina Thompson, BC Tirgoviste

Articol de - Publicat vineri, 29 ianuarie 2010 00:00

Deşi a făcut un meci slab, în care a înscris doar patru puncte pentru Municipal Tîrgovişte, publicul i-a aplaudat pe Tina Thompson, dar şi pe fiul ei

2.000 de suporteri a avut de partea sa vedeta Tina Thompson aseară, la meciul din optimile de finală ale FIBA Eurocup, în care MCM Tîrgovişte a învins echipa spaniolă Gran Canaria cu 80-55. Ca de obicei, dubla campioană olimpică cu SUA l-a adus la sală şi pe fiul său în vîrstă de 4 ani şi jumătate, Dylan.

Vedeta de la Tîrgovişte a început bine meciul, fiind mereu încurajată de public. Este genul de jucătoare care tace. Nu vorbeşte pe teren şi preferă să comunice cu colegele sale prin semne. În primul sfert de joc, cînd a început să greşească sau să rateze, mereu a afişat apoi un zîmbet sau chiar a rîs. Este metoda ei de a-şi intimida adversarul.

Apoi a încercat să-şi repare erorile prin recuperări de sub panoul inamicului. Dar coşurile nu i-au ieşit. Nu s-a aflat într-una din zilele ei bune. În sfertul doi al meciului a fost schimbată, iar în ultimul sfert a fost eliminată fiindcă a acumulat 5 greşeli personale. A înscris în tot meciul doar 4 puncte. Dar americanca tot a fost aplaudată de spectatori. Şi ea, şi fiul său, care în pauze a dat la coş şi chiar a şi reuşit să nimerească cercul. A plecat repede la vestiar. "Nu am ce să spun. Nu prea mi-am ajutat colegele şi sînt supărată", a declarat Thompson pe grabă.

În tribună, puştiul, supravegheat de bunică, se înghionteşte cu o fetiţă de vîrsta lui, rîzînd cu gura pînă la urechi. La 3 ani alerga pe Marele Zid Chinezesc, acum s-a obişnuit cu Tîrgoviştea. Copilăria nu are unităţi de măsură.

Linda show
Dacă partida cu Gran Canaria nu a aparţinut Tinei Thompson, în mod clar a fost a colegei sale, Linda Frolich, care a avut un randament de 100%. Nu a ratat nimic. În sfertul trei, Linda a reuşit să uimească publicul prin 4 aruncări consecutive de 3 puncte, pe care le-a realizat în mai puţin de două minute. Aceasta a fost şi marcatoarea partidei, cu 27 de puncte, fiind urmată de Shay Doron (21 p). Returul cu Gran Canaria este programat pe 4 februarie, pe terenul spaniolelor.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (3)
 •  29 Ianuarie 2010, 09:31

Prea o laudati pe doamna Tina Thomson, ieri a fost cea mai slaba jucatoare de pe teren. Nu a-ti spus nimic despre Ane-Marie Parau care a facut un meci foarte bun, mai uitati-va si la jucatoarele din Romania, nu numai, la vedetele importate si depasite.

 •  29 Ianuarie 2010, 08:49

Fratilor am si eu o mare rugaminte pt televiziunile de sport,daca tineti cu Romania si cu romanii aratati frate emisiuni cu cei care ne aduc satisfactii si ne reprezinta cu fruntea sus,pt ca ieri ne-a omorat cu mutu .Lasati-l frate cu aia care trebuie si ii place lui sa stea,dati-ne lucruri pozitive.BRAVO MCM ,SI LA MAI MARE....!

 •  29 Ianuarie 2010, 08:26

Bv lor. O performanta care merita prima pagina;)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează