SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ACUZAȚII

David Schumacher, nepotul celebrului Michael Schumacher, îi ia partea tatălui său în fața acuzațiilor făcute de mama lui

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2024, 16:48 / Actualizat luni, 07 octombrie 2024 16:52

David Schumacher (22 de ani), nepotul celebrului Michael Schumacher, i-a luat apărarea tatălui său și i-a cerut mamei sale să nu se mai implice în viața lor, prin declarațiile defăimătoare pe care le-a făcut.

David Schumacher este un pilot de curse, la fel ca tatăl lui, Ralf, și ca unchiul său, Michael. Acesta provine din căsătoria lui Ralf cu Cora, mariaj care s-a încheiat în 2015.

Recent, Ralf Schumacher și-a făcut publică noua relație cu un bărbat, Etienne Bousquet-Cassagne, anunț care a stârnit mai multe reacții din partea Corei.

+15 FOTO

„Nimic. A fost ca și cum aș fi fost înjunghiată. Un anunț de acest gen îi afectează întotdeauna pe cei din jurul tău, inclusiv pe fosta ta soție cu care ai un copil. Și da, mi-aș fi dorit ca Ralf să mă includă sau cel puțin să îmi spună. Aș fi văzut-o drept un semn de respect. În schimb, am aflat despre acest lucru din media. M-am simțit folosită. Ca și cum mi s-au furat cei mai buni ani. A fost sincer cu mine? Și, cel mai important, m-a iubit vreodată”, a declarat Cora, citată de gpfans.com.

David Schumacher: „Îmi doresc doar să îmi pot trăi viața în pace”

De-a lungul timpului, Cora a mai făcut și alte acuzații, iar David, fiul Corei și al lui Ralf, a răspuns printr-un mesaj pe Instagram care însă, nu a rămas postat foarte mult timp: „În mod normal, nu mi-aș dori să vorbesc despre problemele familiale în public, fiindcă aceste subiecte nu trebuie discutate online.

Din păcate, mama mea pare să vadă acest lucru diferit. E timpul să pun capăt acestei situații: îmi doresc doar să îmi pot trăi viața în pace și să pot să îmi ating obiectivele fără a fi întrebat despre toate lucrurile de care ne acuză mama pe mine și pe tatăl meu.”

David a mai spus că Ralf a încercat de-a lungul anilor să se asigure că fiul lui are o relație bună cu mama lui. De asemenea, a mai afirmat că Cora l-a amenințat, în perioada divorțului, că dacă nu se mută cu ea, îi va distruge visul de a fi un pilot de curse.

„Fiindcă nu era în starea mentală potrivită pentru a avea grijă de mine și pentru că nu îmi doream să cresc într-un mediu în care tot ce conta toată ziua era ce persoană rea e tatăl meu, pur și simplu nu am mai vrut să fiu în compania ei. A fost un incident în care ea a vrut să mă ia de lângă tatăl meu împotriva voinței mele, iar situația a degenerat încât a trebuit să sunăm poliția fiindcă ea îl bătea pe tatăl meu non-stop”, a adăugat David Schumacher, conform gpfans.com.

Ralf Schumacher este una din puținele persoane care are acces liber la fratele său, Michael, care a suferit un grav accident la schi în 2013. De-atunci, multiplul campion de Formula 1 nu a mai fost văzut în public.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Situația bizară a jucătorului „de 30 de milioane” de la FCSB » Motivul pentru care a DISPĂRUT, deși are toate argumentele de partea lui
Superliga
Situația bizară a jucătorului „de 30 de milioane” de la FCSB » Motivul pentru care a DISPĂRUT, deși are toate argumentele de partea lui
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”
Superliga
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”
Jucătorul convocat de Mircea Lucescu, OUT de la națională: „Va fi lăsat acasă”
Nationala
Jucătorul convocat de Mircea Lucescu, OUT de la națională: „Va fi lăsat acasă”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează