SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP MIAMI

Șeful de la Mercedes, furios: „E o pacoste, poate va fi nevoie să o luăm de la zero”

Monopostul lui Lewis Hamilton la pit stop Foto Imago
Monopostul lui Lewis Hamilton la pit stop Foto Imago

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 15:22 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 19:12

Toto Wolff, șeful echipei Mercedes, este total nemulțumit de performanța monopostului în calificările de la Miami și spune că nu înțelege ce se întâmplă. Marele Premiu se dispută de la ora 22:30

Piloții de la Mercedes, Lewis Hamilton și George Russell începuseră promițător la Miami, având între cei mai buni timp în antrenamente, însă în calificări totul s-a dat peste cap. Locul 6 pe grilă pentru Russell și 13 pentru septuplul campion mondial, cea mai slabă sesiune din istorie pentru echipa germană pe orice circuit din SUA.

Toto Wolff: „Nu e o mașină frumoasă, nu e o mașină bună”

„Nu mă bucură deloc că Russell e pe șase”, a fumegat Toto Wolff, șeful echipei. „Pur și simplu nu înțeleg de ce acest monopost este o asemenea pacoste.

Nu e o mașină frumoasă, nu e o mașină bună și nu pot să arăt cu degetul unde e problema...”, a adăugat el, căutându-și cuvintele. ”Sunt necazuri peste tot, iar rezultatele, destul de proaste”, a conchis Wolff, citat de Reuters.

Lipsa de putere și performanța în general a monosposturilor Mercedes a fost evidentă pe circuitul Hard Rock din Miami, a cincea etapă din actualul sezon al F1.

Lewis Hamilton, critică mai puțin aspră

Și Lewis Hamilton a adus vorba de puterea scăzută a mașinii sale, însă a îndulcit critica. „A fost o sesiune dificilă. Fiindcă nu am fost rapizi, am avut nevoie de tururi perfecte, dar e greu să intri în ritm”, a explicat britanicul.

O posibilă soluție, din punctul de vedere al lui Toto Wolff, ar fi un reset total. „Să mergem înapoi, acolo unde eram acum 30 de luni și părea că avem un început bun, și să încercăm să facem monopostul competitiv”, a propus el. ”Deocamdată, nu înțeleg ce se întâmplă. Și nu cred în miracole”.

În sezonul actual, Hamilton are un loc 2, două locuri 5 și un loc 6, iar Russell un loc 4, un loc 7, un loc 8 și un abandon.

Citește și: 

Șansă pentru Perez » Surprize mari în calificările din Miami! Leclerc a dat peste cap totul
MP DIN MIAMI
Șansă pentru Perez » Surprize mari în calificările din Miami! Leclerc a dat peste cap totul
Max Verstappen pleacă de pe 9 în Miami, dar pregătește o cursă vijelioasă: „Cel puțin locul 2!”
MP MIAMI
Max Verstappen pleacă de pe 9 în Miami, dar pregătește o cursă vijelioasă: „Cel puțin locul 2!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează