SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București // Jelena Grubisic și Elizabeth Omoregie au semnat prelungirea

FOTO: csmbucuresti.ro
FOTO: csmbucuresti.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2020 19:13

CSM București își consolidează lotul în perspectiva sezonului viitor: Jelena Grubisic și Elizabeth Omoregie au decis să continue alături de CSM București.

Vestea vine după ce Cristina Neagu și-a prelungit contractul, iar campioana mondială și europeană Siraba Dembele a semnat cu echipa bucureșteană.

Elizabeth Omoregie (23 de ani), centrul venit în vara lui 2018 de la Krim Ljubliana, a semnat prelungirea contractului pentru încă doi ani, iar portarul Jelena Grubisic (33 de ani), componentă a echipei care a cucerit Liga Campionilor în 2016 va juca la CSM București și în sezonul 2020-2021, anunță clubul din Capitală pe site-ul oficial.

„E o onoare să mai rămân un sezon aici, al șaselea pentru mine, și mă simt ca acasă. Sunt fericită să fac parte din așa echipă, să am alături jucătoare atât de valoroase și sunt convinsă că împreună vom reuși să ne îndeplinim toate obiectivele. Iubesc fanii români pentru că reușesc să creeze o atmosferă cum găsești în foarte puține locuri din Europa. Vreau să le mulțumesc pentru toată susținerea pe care ne-o arată mereu, în momentele grele ne împing de la spate și ne ajută să ne ridicăm”
Jelena Grubisic

„Sunt foarte bucuroasă că am ajuns la o înțelegere cu CSM București pentru următorii doi ani. Cred că vom avea rezultate extrem de bune cu această echipă și le vom dovedi tuturor că CSM București este unul dintre cele mai puternice cluburi din Europa. Fanii noștri au contribuit la decizia mea, știm cu toții cât de entuziasmant este să joci într-o Polivalentă plină, sunt incredibili”
Elizabeth Omoregie

Scandal după venirea lui Per Johansson la CSM București: „De-asta a fost adus!?”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
xac13
xac13  •  21 Februarie 2020, 09:26

Prea putin pentru ce se doreste !!! noi suntem campioni la distrus , inclusiv echipe . Asa ca jos cu echipa , jos cu tot .......sa ramana parloaga .

ceaiuri
ceaiuri  •  20 Februarie 2020, 19:58

daca nu mai iese psd-ul cred ca se renunta la finantare...dar mai sunt cateva luni(daca nu intra in sferturi ..e gata)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează