SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

Răsturnare de situație la Comisia de Apel! Clubul a scăpat de depunctare: „Decizie definitivă”

CSM Constanța a scăpat de depunctare
CSM Constanța a scăpat de depunctare

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2024 23:34 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2024 23:35

Vicecampioana a câștigat la Comisia de Apel a FRH, care a anulat sancțiunile dictate de Comisia Centrală de Disiciplină

Victoria uriașă obținută de CSM Constanța la Comisia de Apel a Federației Române de Handbal. Apelul depus de clubul constănțean a fost admis, iar toate sancțiunile dictate împotriva vicecampioanei României au fost anulate.

Astfel, echipa pregătită de George Buricea primește înapoi punctul câștigat pe teren și revine pe locul 2 în clasamentul Ligii Naționale, în spatele celor de la Dinamo București. În plus, a fost anulată și ridicarea dreptului la transfer, legitimare și drept de joc pentru o perioadă de doi ani.

CSM Constanța a scăpat de depunctare la Comisia de Apel

Comisiei de Apel a rejudecat litigiul dintre clubul constănțean și fostul oficial Laurențiu Toma, respingând sesizarea celui din urmă ca fiind prematur introdusă, iar decizia este definitivă. CSM Constanța a anunțat prin intermediul unui comunicat că s-a făcut dreptate în ceasul al 13-lea:

„CSM Constanța obține câștig de cauză după apelul formulat împotriva hotărârii nr 133.1 din data de 24.09.2024 pronunțată de Comisia Centrală de Disciplină, Comisia de Apel decizând în sensul că:

Admite apelul clubului CSM Constanța, desființează în tot hotărârea nr. 133.1/24.09.2024 pronunțată de Comisia Centrală de Disciplină și rejudecând cauza în fond, respinge sesizarea sportivului Toma Laurențiu Mihai ca fiind prematur introdusă. Înlătură sancțiunea aplicată clubului CSM Constanța. Definitivă.

În cel de-al 13-lea ceas, poate, nu se moare cu dreptatea în mână. Printr-o decizie care pentru CSM Constanța atinge cotele normalității, Federația Română de Handbal și-a îndreptat una dintre deciziile precedente care sancționau clubul nostru.

CSM Constanța s-a delimitat de acțiunile, acuzațiile și dovezile aduse la adresa noastră împotriva cărora a luptat, asumat, spre a le desființa, cu dovezi ce nu aveau cum să nu fie luate în considerare într-o dispută legală, fără a expune și fără a aduce acuze în public. În urma campaniei demarate împotriva clubului, atât prin trusturile de presă cât și prin articole publicate fără a ni se cere punctul de vedere, am continuat, într-un mod legitim să ne apărăm.

Într-o lume a sportului dominată de fair-play, de sportivi și nume mari care și-au adus un aport important la promovarea handbalului și emulația din jurul acestui sport minunat, considerăm că această decizie ne aduce mai aproape de o stare normală de fapt și de drept.

CSM Constanța va fi unul dintre cluburile care vor trata orice demers sau litigiu cu cea mai bună intenție și respect pentru normele de drept. Suntem de părere că sportul unește și nu trebuie să dezbine! Hai, Constanța!”

"Am crezut din prima zi în echipa mea, în toți cei care au făcut ca acest club să aibă renumele pe care și l-a câștigat în teren, azi, prin sportivii săi! M-am simțit obligat, dar înainte de toate m-am simțit onorat să lupt pentru dreptatea acestui club! Puteam accepta orice decizie dacă aș fi fost rău intenționat sau nu mi-ar fi păsat de soarta acestui club"

Andrei Talpeș, director CSM Constanța

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-au luat la harță la final, sub ochii lui Dan Petrescu! „Bursucul” a intervenit imediat! Imagini incredibile din Gruia
Superliga
S-au luat la harță la final, sub ochii lui Dan Petrescu! „Bursucul” a intervenit imediat! Imagini incredibile din Gruia
Patronul din Superliga îl vrea pe jucătorul făcut praf de Gigi Becali: „L-aș lua oricând de la FCSB”
Superliga
Patronul din Superliga îl vrea pe jucătorul făcut praf de Gigi Becali: „L-aș lua oricând de la FCSB”
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”
Stiri extrasport
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează