SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

Flori pentru nou-venite! » HCM Baia Mare şi-a prezentat ieri o parte din achiziţii

Adriana Nechita,
Gabriella Szucs și
Luciana Marin (de la
stînga la dreapta) au
fost primite cu flori la
Baia Mare
Adriana Nechita, Gabriella Szucs și Luciana Marin (de la stînga la dreapta) au fost primite cu flori la Baia Mare

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 04 iulie 2013 22:15

Trei dintre jucătoarele aduse de Baia Mare în această vară au fost prezentate ieri. Vicecampioana României pregăteşte asaltul Ligii Campionilor


Şase jucătoare noi a transferat în această vară HCM Baia Mare în tentativa de a se califica în premieră în grupele Ligii Campionilor: Paula Ungureanu şi Adriana Nechita (de la Oltchim), Gabriella Szucs şi Ana Maria Tănăsie (de la Zalău), Luciana Marin (HCM Roman) şi Mădălina Chirilă (HCF Piatra Neamţ). Doar trei dintre acestea au fost prezentate ieri. Nechita, Szucs şi Marin au făcut cunoscute obiectivele clubului maramureşean. "Ştiu că la Baia Mare toţi oamenii sînt foarte serioşi şi pun suflet în sport, mai ales în handbal. Sperăm să facem treabă bună în noul campionat", a declarat Luciana Marin.

"Am mare încredere în echipă că vom putea să obţinem rezultate bune pe plan intern, dar şi în Europa. Pentru asta vom munci. Plec la drum încrezătoare şi optimistă că vor urma trei ani frumoşi, încununaţi de succes", a adăugat Adriana Nechita, fosta extremă a Oltchimului.

"Mă bucur că am venit aici. Dorim să oferim cît mai multă bucurie suporterilor noştri. Va trebui să funcţionăm ca o familie", crede Gabi Szucs.

HCM Baia Mare va organiza pe 14 şi 15 septembrie, pe teren propriu, turneu de calificare în grupele Ligii Campionilor. Vicecampioana României va întîlni în semifinale pe fosta triplă cîştigătoare a trofeului, echipa daneză Viborg.

Alegere cu sufletul
După Florina Chintoan şi Mihaela Ani Senocico, Jolidon Cluj a reuşit să-şi mai păstreze în lot încă o jucătoare de bază: Mihaela Tivadar. "Banii şi alte avantaje de ordin material rămîn în urmă. Mă gîndesc încă o dată cu inima. Sper din suflet să mai simt şi în acest sezon ceea ce am simţit în ultimii trei ani. Şi asta pentru că povestea continuă. Frumoasa poveste în alb-negru", a scris pe pagina sa de facebook Mihaela Tivadar, după ce şi-a prelungit contractul cu U Jolidon Cluj.


Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Ca atunci când era bine! De când n-a mai avut Dinamo un start de sezon atât de spectaculos
Superliga
Ca atunci când era bine! De când n-a mai avut Dinamo un start de sezon atât de spectaculos

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (3)
handsport
handsport  •  06 Iulie 2013, 01:06

ROMÂNIA CÎSTIGA MEDALIA DE ARGINT la Men's European Open 19 2013 în Suedia 05.07.2013 21:30 , Final Tournament Sweden 31 : 22 Romania Felicitari handbalistilor juniori!

cel_mic
cel_mic  •  05 Iulie 2013, 11:09

Numele acestei merituoase echipe clujene de handbal feminin contine o litera ce ar tebui sa dispara:prima. JOLIDON CLUJ este corect , frumos si arhisuficient.

manolo_mandoca
manolo_mandoca  •  05 Iulie 2013, 10:55

respect fetelor!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează