SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - RAPID

VIDEO Helle Thomsen, după victoria din derby-ul cu Rapid: „Nu am jucat bine, dar am avut forța de a reveni”

Helle Thomsen, antrenoare la CSM București
Helle Thomsen, antrenoare la CSM București

Articol de , , - Publicat miercuri, 16 octombrie 2024, 20:27 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2024 20:31

Helle Thomsen (53 de ani), antrenoarea celor de la CSM București, se bucură foarte mult că echipa ei a câștigat derby-ul cu Rapid, scor 29-24, dar admite că a avut probleme în fața giuleștencelor.

Helle Thomsen a recunoscut că CSM a avut mari probleme în primele minute ale meciului cu Rapid. Se bucură foarte mult că, spre deosebire de alte meciuri, „tigroaicele” s-au redresat pe parcursul meciului.

VIDEO. Antrenoarea celor de la CSM București, Helle Thomsen, declarații după victoria contra Rapidului: „Nu am jucat bine, dar nici nu am avut forța de a reveni”

„Sunt foarte bucuroasă, deoarece știam că va fi un meci greu. Rapid a făcut un meci foarte bun zilele trecute în Danemarca, contra celor de la Odense. Au jucătoare foarte bune și știm că este un meci cu totul special contra lor. Era important să ne menținem seria victoriilor. Vrem să câștigăm toate meciurile, dar când o bați pe Rapid, e cu atât mai multă bucurie deoarece știam că este un meci special între 2 echipe din același oraș. Așa că e normal ca bucuria să fie un pic extra într-un astfel de meci.

Cred că am început destul de prost meciul, dar acum am avut forța de a reveni, spre deosebire de celelalte meciuri, când la fel, nu am jucat bine, dar nici nu am avut forța de a reveni. Astăzi am reușit acest lucru. Ați văzut că echipa capătă energie după fiecare victorie. Am avut un meci greu în Slovenia, am avut un meci greu astăzi. Asta ne arată că suntem pe drumul cel bun. Asta e un lucru bun pentru toată lumea implicată aici. În primul rând, nu facem totul pentru Cristina Neagu, o facem pentru că ne dorim ca această echipă să câștige meciuri.

Trebuie să avem răbdare, deoarece ați văzut că este o diferență când jucăm bine și când nu. După victoria din Slovenia și cea de azi, ne bucurăm că vom avea puțin timp de respiro. Apoi, vom fi pregătit pentru Metz”, a spus Helle Thomsen, la finalul partidei.

VIDEO. David Ginesta Montes, antrenorul giuleștenelor, după înfrângerea suferită în fața rivalei din Liga Florilor: „Multe greșeli și multe ratări, mai ales de la 7 metri”

David Ginesta Montes consideră că diferența în acest meci s-a făcut în fața porții, acolo unde jucătoarele CSM-ului s-au descurcat mult mai bine decât handbalistele sale.

„E greu dacă nu câștigăm. Cred că am început bine, dar nu am fost bine în atac în finalul primei reprize, iar în a doua a fost foarte greu, CSM a fost mereu în față. CSM a aruncat foarte bine și a marcat multe goluri. Nu ne-am apărat bine în repriza a doua. Sunt dezamăgit de rezultat, dar cred că am dat tot ce am putut. Am ratat de 3 ori de la 7 metri. Când faci multe greșeli cu o echipă ca CSM, așa se întâmplă nu ai nicio șansă.

Pentru noi galeria e foarte importantă, dar trebuie să ne descurcăm și fără. Acum vine Brest, va fi un meci greu, dar asta este, suntem echipă de Champions League. Trebuie să ne pregătim mental. O să dăm tot ce putem, avem nevoie de puncte. Eu nu am Facebook, nu citesc nimic, nu mă interesează ce spune lumea. La Rapid e o conducere și mă interesează doar ce spune conducerea. Dacă se întâmplă ceva, asta este”, a spus antrenorul.

Sperăm să o ținem tot așa. E mai dulce o victorie în derby, normal. E o victorie care îți dă energia aia, de bătaie. E bine că ne-am făcu jocul și am câștigat.
- Andreea Ailincăi, CSM București

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB face transferul momentului în Superliga! Jucătorul semnează mâine, cele două părți s-au înțeles
Superliga
FCSB face transferul momentului în Superliga! Jucătorul semnează mâine, cele două părți s-au înțeles
Curtea de Apel a luat decizia definitivă! Mircea Rednic a câștigat procesul, Dinamo e bună de plată!
Superliga
Curtea de Apel a luat decizia definitivă! Mircea Rednic a câștigat procesul, Dinamo e bună de plată!
OUT din derby! Absență de ultimă oră pentru FCSB împotriva lui Dinamo: „Nu are ritm, nu riscăm”
Superliga
OUT din derby! Absență de ultimă oră pentru FCSB împotriva lui Dinamo: „Nu are ritm, nu riscăm”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează