SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Oltchimul vrea doar LOCUL 1

Oltchim
Oltchim

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2010 00:00

Vîlcencele vizează primul loc în grupă pentru a scăpa de cele mai periculoase adversare

Campioana României a scăpat de emoţii. Pentru al treilea an consecutiv s-a calificat în grupele principale ale Ligii după ce duminică a învins-o cu 27-26 pe Itxako Estella. Oltchim nu e însă sigură de primul loc în grupă. Pentru a rămîne lider, vîlcencele au trei variante în meciul de la Gyor, din 17 ianuarie: victoria, meciul egal şi o înfrîngere la maximul trei goluri diferenţă.

În tur, oltencele au cîştigat 26-22, avantaj pe care îl au acum de apărat. "Mergem la Gyor să cîştigăm. Primul loc ne conferă teoretic nişte adversari mai uşori", a declarat Iulia Puşcaşu. "Nu ne-am gîndit cu cine o să picăm, cu cine am vrea să jucăm. Mai e un meci de disputat şi apoi facem calcule", a adăugat Valeria Beşe.
Oltchim îşi cunoaşte deja trei dintre posibilele adversare din faza principală a grupelor: Viborg, Larvik şi Krim Ljubljana. Dintre acestea însă, doar una ar putea pica în aceeaşi grupă dacă Oltchim va termina şi ea pe primul loc.

Cum se alcătuiesc grupele principale?
Formaţiile clasate pe primul loc în grupă vor alcătui o urnă, iar ocupantele locurilor doi, alta. Două echipe din prima urnă se vor împerechea cu două formaţii din cealaltă urnă. Singura regulă la tragerea la sorţi va fi aceea ca două echipe care au făcut parte din aceeaşi grupă să nu mai poată fi adversare.

CLASAMENT

1. Oltchim    5    4    0    1    137-126    8
2. ETO Gyor    5    3    0    2    127-127    6
3. Zvezda    5    2    1    2    138-138    5
4. Itxako    5    0    1    4    138-155    1
Etapa viitoare: Gyor-Oltchim, Itxako-Zvezda

Ce căuta Muller la Călimăneşti?
Herbert Muller, fostul antrenor al Braşovului, a văzut meciul Oltchimului cu Itxako la Călimăneşti, la 20 de kilometri de Rm. Vîlcea. "Am auzit că a fost la Călimăneşti, dar nu noi l-am invitat. Am înţeles că a fost să discute cu Barbosa, fosta sa elevă de la Rulmentul", a declarat preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu. "Tot respectul că nu a venit la meci pentru că apoi erau speculaţii. Noi l-am vrut pe Muller în vară, acum nu mai e de actualitate", a adăugat Gavrilescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (5)
 •  12 Ianuarie 2010, 08:09
Postat de werder_fan pe 12 Ianuarie 2010, 01:44

in vara nu tot Voina era antrenor la Oltchim? Au vrut sa-l schimbe?

probabil facea referire la vara lui 2008, pentru ca atunci Muller a fost ofertat de Oltchim, dar a refuzat si sa dus la Brasov. Dupa refuzul acestuia a fost instalat Rimanici.

 •  12 Ianuarie 2010, 02:16
Postat de pe 12 Ianuarie 2010, 01:35

LA NIVELULU ACESTA NU EXISTA ECHIPE MAI SLABE.PT OLTCHIM ESTE MAI BINE SA PIARDA CA SA IASA ZVEZDA.DC ZVEZDA TRECE SE OPRESTE NUMAI IN VINALA .POSTNOVA SI ALTE JUCATOARE DE LA NATIONALA VIN DIN 5 FEBR. LA ZVEZDA.NIMENI NU LE MAI BATE.

nu au drept de joc in CL

werder_fan
werder_fan  •  12 Ianuarie 2010, 01:44

in vara nu tot Voina era antrenor la Oltchim? Au vrut sa-l schimbe?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează