SPORTURI  »  HANDBAL  »  LARVIK - OLTCHIM, SÎMBĂTĂ, 18:15, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Puşcaşu, Geiger şi Meiroşu sînt noutăţile lui Peter Kovacs în meciul cu Larvik! Vezi lotul Oltchimului!

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2010 00:00

Antrenorul echipei de handbal Oltchim Rîmnicu Vîlcea, Peter Kovacs, a făcut trei modificări în lotul pentru partida cu Larvik, din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, introducîndu-le pe Iulia Puşcaşu, Melinda Geiger şi Adina Meiroşu.

La unul din ultimele antrenamente, extrema Adriana Nechita a suferit o uşoară entorsă şi locul său a fost luat de Iulia Puşcaşu. De asemenea, în locul Patriciei Vizitiu a fost preferată Melinda Geiger, recent transferată de la Ştiinţa Baia Mare, handbalista de 23 de ani urmînd să debuteze în Liga Campionilor. Cea de-a treia modificare este Adina Meiroşu în locul Gabrielei Szucs. Adina va reveni la Oltchim într-un meci din cupele europene, după ce a jucat ultima partidă în Liga Campionilor la Viborg, în manşa tur a finalei.

Lotul Oltchimului este următorul: Tolnai, Ungureanu (portari), Neagu, Stanca, Geiger, Han, Luca, Manea, Puşcaşu, Ozel, Beşe, Farcău, Meiroşu, Elisei (jucătoare de cîmp).

Vicepreşedintele clubului Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat că mizează pe un debut spectaculos al Melindei Geiger în Liga Campionilor. "Eu rămîn la părerea că rezultatul de la Randers a fost un simplu accident. Normal că la Larvik va fi o partidă dificilă, vom avea în faţă un adversar periculos şi valoros, dar cred că ne putem întoarce cu ambele puncte. Simt că Melinda Geiger va avea un debut spectaculos în Liga Campionilor şi va pune umărul serios la victoria Oltchimului", a spus Berbecaru, potrivit mediafax.

Oltchim va evolua, sîmbătă, de la ora 18.15, în deplasare, împotriva formaţiei norvegiene Larvik HK. După două etape jucate în grupa C, Larvik HK este lider, cu 4 puncte, urmată de Oltchim şi Randers HK, cu cîte 2, şi Toulon (0 puncte).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (3)
love8
love8  •  22 Octombrie 2010, 08:39

Eu cred totusi ca trebuia pastrata Vizitiu nu adusa Meirosu chiar daca una e inter dreapta si cealalta stanga,nu cred ca Meirosu e pregatita. Oricum sper sa nu luam bataie la mai mult de 10 goluri. Hai Melinda, curaj, poate fi meciul tau, cei de la Larvik nu te cunosc.

sv06mnp
sv06mnp  •  21 Octombrie 2010, 23:52

se pare ca da draga prietene si era si cazu sa o bagam la treaba si pe melinda.

kameleonu
kameleonu  •  21 Octombrie 2010, 16:50

se pare ca revenim la normalitate daka sucz ramane acasa...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează