SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIOILOR

live de la 17:00 Rapid vrea să rămână neînvinsă în Liga Campionilor și după meciul cu Ludwisburg

Vipers - Rapid, Liga Campionilor la handbal feminin / FOTO: Imago
Vipers - Rapid, Liga Campionilor la handbal feminin / FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2024, 13:06 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2024 13:07

Rapid joacă astăzi de la ora 17:00, în etapa a 3-a din Liga Campionilor cu campioana Germaniei, Ludwigsburg. Meciul se dispută în sala Polivalentă și va fi în direct la Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

Neînvinsă în primele două etape, după egalul de la Vipers (30-30) și victoria cu Buducnost (32-27), vicecampioana României, este favorită la casele de pariuri pentru meciul cu Ludwigsburg, noua denumire a lui Bietigheim. Rapid are o cotă de 1.41-1.50 la victorie, în timp ce campioana Germaniei este cotată cu 3.33-3.75.

David Ginesta, antrenorul Rapidului: „Respectăm pe Ludwigsburg, dar vrem să câștigăm!”

După începutul ezitant de sezon, Rapid a câștigat miercuri în campionat, la Buzău, 32-22 și echipa pare să-și fi recăpătat încrederea în potențialul său, chiar dacă adversara de astăzi, Ludwisgburg, este finalista sezonului trecut în Liga Campionilor.

„Considerat meciul săptămânii în Liga Campionilor de către EHF, partida cu Ludwisgsburg va fi extrem de dificilă, dar suntem pregătiți să obținem cele 2 puncte.

Avem respect pentru valoarea celor de la Ludwisgburg, dar noi trebuie să jucăm inteligent și să fim concentrați pe toată durata partidei pentru a obține victoria. Vom avea un sprijin important și din partea suporterilor, iar la final sper să ne bucurăm împreună.”, a declarat pentru site-ul EHF, antrenorul Rapidului, David Ginesta.

Așteptăm cu nerăbdare meciul de mâine, atmosfera este bună. Cred că am obținut niște victorii importante, care ne-au dat încredere. Maine avem meci în Champions League, cu siguranță va fi greu. Echipa din Germania este una puternică, să nu uităm ca au jucat finala sezonul trecut, dar noi o să fim pregătite la ora meciului și vom da totul pe teren pentru a obține un rezultat pozitiv. Nu e ușor să joci aici, cu galeria noastră și alături de suporteri. Toate echipele care au venit aici au spus acest lucru. Suntem norocoase să-i avem, le mulțumim și îi așteptăm în număr cât mai mare. Reprezintă un avantaj pentru noi, dar și ele sunt jucătoare cu experiență și au mai jucat cu siguranță pe un teren ostil.

- Denisa Șandru, portărița Rapidului

Un prim„7” probabil pentru Rapid: Duijndam, Korșoș, Polman, Buceschi, Janjusevic, Lopez, Kassoma.

Ludwigsburg își caută identitatea

Fără niciun punct după primele două etape, în care a pierdut la Odense și pe teren propriu cu Gyor, Ludwigsburg încearcă la București să reintre în cursa pentru calificare între primele 12 formații ale competiției.

Rapid vrea să rămână neînvinsă în Liga Campionilor și după meciul cu Ludwisburg
Ludwigsburg își caută identitatea. Foto: Instagram @hbludwigsburg

După ce sezonul trecut a fost surpriza competiției și a ajuns până în finală, unde a pierdut cu Gyor, formația antrenată de Jakob Vestergaard a pierdut 8 jucătoare, printre care Inger Smits , Kelly Dulfer și Gabriela Moreschi. În locul lor managerul danez le-a adus pe Johanna Budsen, Jenny Carlson și Guro Nestaker, și speră că formația va reuși să se califice în sferturile de finală.

Un prim „7” posibil la Ludwigsburg: Budsen, Doll, Smits, Carlson, Leuchter, Behrend, Klemencic.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Superliga
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează