SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Scoase din lot de Oltchim, Roxana Han şi Melinda Geiger şi-au găsit repede echipe

Roxana Han a decis să joace în continuare în liga 1 de handbal de la noi. Cealaltă handbalist pusă pe lista de transferuri, Geiger, vrea să plece în străinătate. Oltchim cere bani pe ea la un transfer
Roxana Han a decis să joace în continuare în liga 1 de handbal de la noi. Cealaltă handbalist pusă pe lista de transferuri, Geiger, vrea să plece în străinătate. Oltchim cere bani pe ea la un transfer "afară"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2012 12:31

Interul dreapta Melinga Geiger are oferte de la Roman, Braşov, Baia Mare şi CSM Bucureşti, dar vrea să plece în străinătate.


Într-o şedinţă care a avut loc marţi seara, la Rm. Vîlcea, conducerea Oltchimului a hotărît să renunţe la două dintre jucătoare: centrul Roxana Han şi interul dreapta Melinda Geiger. "Avem un lot numeros, ele nu prea mai prindeau echipa, aşa că ne-am gîndit că e mai bine să joace! Roxanei Han i-am dat transferul definitiv, în timp ce pe Melinda Geiger doar o vom împrumuta pînă în vară", a declarat preşedintele Petre Berbecaru.

Roxana s-a şi înţeles rapid cu SCM Craiova, alegînd echipa de pe ultimul loc în Liga Naţională pentru că vrea să se întoarcă acasă. Ea va putea juca de sîmbătă în tricoul noii echipe, primul meci fiind împotriva formaţiei HC Zalău, la care a evoluat înainte de venirea la Oltchim!

În schimb, Melinda Geiger e nehotărîtă. Are oferte de la HCM Roman, CSM Bucureşti, HCM Baia Mare, Corona Braşov, dar nu ştie ce să aleagă. Interul dreapta ar dori să plece în străinătate, fiind ofertată de campioana Germaniei, Thuringer HC, antrenată de fostul antrenor de la Rulmentul Braşov, Herbert Muller.

"Dacă vrea să plece afară, clubul care o doreşte trebuie să plătească. Noi am dat bani pe ea cînd am adus-o de la Baia Mare. Dacă va rămîne în ţară, va merge doar împrumut, gratis, urmînd ca din vară să revină la noi", a explicat Berbecaru.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Altele
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (7)
dorindeva
dorindeva  •  26 Ianuarie 2012, 15:04

@vera_rapid Melinda Geiger a fost o jucatoare care inscria intre 7 - 10 goluri pe meci, cateodata si mai multe, cand era la Baia Mare, dar juca aproape tot meciul. E drept mai avea si nereusite dar fiind in teren mai mult timp poti sa-ti intri in mana dupa un inceput mai greoi. La Valcea si la nationala a fost introdusa cand si cand iar la prima ratare a fost trecuta pe banca si acolo a fost uitata. La Oltchim se cere performanta rapid, se joaca handbal de C.L. dar Melindei sau altor jucatoare tinere nu li s-a dat sansa sa-si demonstreze valoarea nici in campionat, unde meciurile sunt mai usoare. Dl. Voina nu are curajul sa inceapa un meci de campionat cu garnitura a doua.

vera_rapid
vera_rapid  •  26 Ianuarie 2012, 13:49

@dorindeva sunt total de acord cu tine. venirea Melindei la Oltchim a fost un mare pas inapoi pt potentiala ei cariera. Si cred ca Voina a fost cel mai putin indicat antrenor pentru ea.

dorindeva
dorindeva  •  25 Ianuarie 2012, 20:53

@...este normal cand stai in teren 40-50 de minute pe meci, bati toate loviturile de 7m, chiar si dupa ce ai ratat, etc. etc. Nu am nimic cu Oana Soit, este o jucatoare buna, dar cred ca i se cere prea mult si cateodata nu-i iasa totul, nu prea mai poate. Daca Melinda pleaca afara s-ar putea sa o pierdem asa cum am facut-o cu Adriana Tacalie, o alta jucatoare talentata dar pe care antrenorul nu a stiut sa o puna in valoare. D-le Berbecaru trimiteti-o la "Scoala lui Tadici" si veti avea peste un an un inter dreapta de 5 stele. Ex. Babeanu, a ajuns sub conducerea d-lui Tadici jucatoare de nationala. Speram sa nu vada si ea multe meciuri de C.L. alaturi de noi din tribuna, ca alte juc

Vezi toate comentariile (7)
Comentează