SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - CEHIA

VIDEO şi FOTO România - Cehia 29-23 » Tricolorele încheie grupa pe locul 2. Jucăm cu Polonia în optimi!

Marius Ionescu +5   FOTO
Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 decembrie 2013 22:47

Tricolorele au învins lejer pe Cehia, scor 29-23 şi au terminat pe locul doi al grupei.

După un început mai ezitant, fetele lui Tadici au pus stăpînire pe joc, au egalat la 4 şi diferenţa a început să se mărească. Scorul la pauză a fost 14-7.

În această seară s-a stabilit şi adversarul din optimi, Polonia!


Vezi VIDEO

Germania termină prima în grupă, după victoria cu Ungaria! România pe locul 2 sau 3

Cine e Cehia, adversara României de azi?
Cehia nu mai e o novice în handbal. Calificată la al doilea turneu final consecutiv, după Europeanul de anul trecut, Cehia a făcut rezultate foarte bune la Euro 2012.

A pierdut greu cu Norvegia, campioana mondială, 26-28, cu ţara gazdă, 24-28, dar a învins Ucraina, 25-22. S-a calificat apoi la Mondiale după ce a învins în ambele manşe Islanda!

Vedetele echipei sînt Iveta Luzumova şi Barbora Ranikova, care joacă în Liga Campionilor cu echipele lor, Thuringer, respectiv Metz. În rest, jucătoare din campionatul intern, fără nume, dar care respectă întocmai planul antrenorului.

 

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (113)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  14 Decembrie 2013, 09:48
Postat de glorie pe 14 Decembrie 2013, 01:13

Daca picam dincolo, luam Muntenegru in semifinale una dintre Germania, Brazilia sau Spania. Deci nu stiu, poate ca pentru sferturi daca trecem de Polonia, ar fi mai avantajos Franta decat Muntenegru. Dar in semifinale aici dai de Norvegia.

Visaţi PREA mult! DACĂ batem, cumva, Polonia, sferturile sunt sfârşitul aventurii noastre la acest turneu final! Să nu ne amăgim degeaba! Echipa României e în reconstrucţie, avem un lot neomogen şi evoluţii mult prea fluctuante pentru a emite pretenţii la mai mult de primele 8! Oricare adversar din sferturi ne va fi clar superior!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  14 Decembrie 2013, 08:18

eu atat va zic ... SE VEDE MANA LUI GHEORGHE TADICI ! E foarte frumoasa aceasta nationala si spun asta in comparatie cu echipa norvegiei ,germaniei ,ungariei ,echipa plina babete . FELICITARI PENTRU TOT CE ATI REALIZAT PANA ACUM ! HAI ROMANIA !

razvyyc
razvyyc  •  14 Decembrie 2013, 07:43

In schimb, Perianu nu prea are cum sa fie revelatia CM. S-au jucat deja mai bine de 50% din meciuri, nu a reusit decat un joc bun si 4 slabe. In aparare am vazut destule goluri marcate peste ea (inacceptabil pentru inaltimea ei, Vali Motogna nu a luat in toata cariera goluri atatea goluri peste ea), scapa pivotul, etc. Este mai putin mobila, are multe de invatat, insa si timp suficient sa o faca. Nu o mai ridicati in slavi dupa un meci cu locul 5! Luciana Marin este peste ea din toate punctele de vedere. Si Marin este debutanta la acest nivel, de ce sa nu fie ea revelatia? A invatat aparare la Baia Mare, inainte era folosita cu precadere pe faza de atac. A progresat enorm anul asta.

Vezi toate comentariile (113)
Comentează