SPORTURI  »  HOCHEI  »  INAUGURARE BERCENI ARENA

GALERIE FOTO Berceni Arena, inaugurat de Supercupa României la hochei! Halep, Țiriac și Lipă prezenți: imagini spectaculoase cu noul patinoar

Berceni Arena, noul patinoar din București, a fost inaugurat în această seară // foto: Raed Krishan (GSP) +29   FOTO
Berceni Arena, noul patinoar din București, a fost inaugurat în această seară // foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2024 00:53 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2024 00:55

Sâmbătă seara a fost inaugurat Berceni Arena, noul patinoar din București, cu ocazia Supercupei României la hochei pe gheață, duelul între CSM Corona Brașov și ACSH Gheorgheni, câștigat de cei din urmă cu 4-3, în prelungiri.

Pe 27 august a fost omologat Berceni Arena, noul patinoar din București, situat în Sectorul 4, pe Drumul Jilavei, aproape de stația de metrou Apărătorii Patriei.

Simona Halep, Elisabeta Lipă, Mihai Covaliu și Ion Țiriac au fost invitați speciali la eveniment. Aceștia s-au plictisit repede și au plecat la pauza meciul. Simona Halep a pelcat chiar puțin mai repede.

FOTO. Berceni Arena, la inaugurare: imagini spectaculoase de la Supercupa României la hochei pe gheață

+24 FOTO

În această seară, începând cu ora 20:30, obiectivul construit cu 10 milioane de euro a găzduit primul eveniment sportiv.

Este vorba despre Supercupa României la hochei pe gheață, duelul între campioana CSM Corona Brașov și deținătoarea Cupei României, ACSH Gheorgheni, câștigat de cei din urmă, 4-3, după 3-3 în timpul regulamentar.

Reporterii GSP.ro au fost la fața locului și vă prezintă imagini curente cu patinoarul și împrejurimile acestuia. După ce soarele a apus, arena s-a luminat în culori spectaculoase, aprinse. Oamenii și-au oprit promenada pentru a fotografia impresionantul obiectiv ridicat în Capitală, primul nou patinoar din București după 70 de ani de așteptare.

+24 FOTO

Lucrările la Berceni Arena au durat 1 an și 8 luni. Primăria Sectorului 4 se laudă cu o „tehnologie modernă de climatizare” în interiorul patinoarului, prin care promite temperaturi de 5-6 grade Celsius la nivelul suprafeței de joc, respectiv 15 grade la nivelul tribunelor.

+24 FOTO

„La nivelul patinelor, gheața va fi menținută în stare foarte bună cu ajutorul a două echipamente frigorifice, ce vor păstra o temperatură constantă de -5 grade Celsius. Spectatorii vor asista la competițiile sportive într-o atmosferă plăcută, fără să resimtă frig. În plus, o construcție subterană a fost realizată pentru rezerva de apă, în scopul stingerii unui eventual incendiu”, se arată pe site-ul Primăriei de sector.

VIDEO de la Berceni Arena în ziua inaugurării patinoarului

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (14)
paiazze
paiazze  •  01 Septembrie 2024, 17:41
Postat de forumeer pe 31 August 2024, 22:47

:)))))))))))))))))) cand te-ai uitat ultima oara la un meci de hochei? Auzi, galerii de 1000-2000 de spectatori. Bro, majoritatea meciurilor de hochei din Romania au maximum 100 de spectatori. 800 e chiar prea mult pt cati oameni vor veni...

Erau meciuri cand Flamaropol era plin. Meciuri cu Steaua in cupele europene sau in derbyuri. Sigur, asta era acum 15-20 de ani. Bine ca s-a facut si patinoarul asta, e excelent pentru copiii pasionati de hochei sau patinaj. Domnii ziaristi, despre fratii Gaudreau nimic? Macar asa, ca e asta e o tragedie adevarata, nu "tragediile" inchipuite ale unora si altora care "fac iures" sau "explodeaza" pe la conferintele de presa.

alb2006
alb2006  •  01 Septembrie 2024, 13:54

De fapt Corona Brasov este si castigatoarea Cupei Romaniei, ACSH a fost doar finalista. Dra a fost un meci frumos...

fibra
fibra  •  01 Septembrie 2024, 12:14

Bine si acum chiar daca trebuia sa fie facut acum 30 de ani.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează