SPORTURI  »  INVESTIGATII EXTRASPORT  »  #MERGEMDUPASISTEM

Medicul fals a fost în sala de operație și la nașterile din clinicile private! Sanador recunoaște, Regina Maria și MedLife întârzie răspunsul

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 16:00

Roxana Dragu, şefa de secţie de la Spitalul de Urgenţă Ilfov, a operat naşteri prin cezariană şi la cele mai mari reţele de clinici private din ţară: Sanador, Regina Maria şi MedLife.

  • Investigaţie de Mirela Neag, Alexandra Nistoroiu, Răzvan Luţac şi Cătălin Tolontan

Cum Raluca Bîrsan, falsul ginecolog cu doar 9 clase de şcoală, era nedespărţită de protectoarea sa, Dragu a luat-o cu ea la operaţii şi în afara spitalului public.

Toate cele trei clinici au spus că nu „am avut contract cu doamna Raluca Bîrsan”, însă Libertatea a fost interesată nu doar dacă a existat un contract, ci, în primul rând, dacă falsul medic ginecolog a fost prezent în sală. Informaţie care se regăseşte obligatoriu în foile de observaţie.

Sanador a fost cel mai deschis şi mai prompt dintre cele trei spitale private unde Dragu a operat.

Clinica a admis că „în ultimii 5 ani, dr. Dragu a avut un număr de 5 intervenţii în Spitalul Clinic Sanador” şi că Raluca Bîrsan a fost în sala de operaţii la naşteri.

„La solicitarea dr. Dragu, doamna Bîrsan a asistat în mod exclusiv didactic, «fără rol activ», la intervenţiile efectuate”, a specificat Sanador.

Sanador are o procedură prin care medicul îşi poate lua rezidenţi în sală, cu scop didactic, şi aşa a prezentat-o dr. Dragu în scris pe Bîrsan: drept medic rezident!

Regina Maria şi MedLife au recunoscut şi ele că Roxana Dragu a operat de câteva ori paciente ale lor, dar tărăgănează partea relevantă a răspunsului, motivând că încă n-au putut verifica în foile de observaţie ale operaţiilor dacă Dragu a fost însoţită de Raluca Bîrsan.

De altfel, reţeaua Regina Maria a şi scos-o de pe site pe Roxana Dragu!

Preţul unei operaţii de cezariană la o clinică privată de talia celor trei este de 1.500 – 2.000 de euro, în funcţie de condiţiile solicitate de pacient.

 

Citește și: 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
„Bătălia de la Santiago”, cea mai sângeroasă partidă din istoria fotbalului: Poliția a trebuit să intervină pe teren de 4 ori!
Special
„Bătălia de la Santiago”, cea mai sângeroasă partidă din istoria fotbalului: Poliția a trebuit să intervină pe teren de 4 ori!
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”
Stiri extrasport
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează