SPORTURI  »  JO 2012  »  CORESPONDENŢĂ DIN LONDRA

Jos măştile, băieţi! » Ei sînt cei mai cunoscuţi dintre "anonimii" sportului românesc

Ce eroi
misterioși se
ascund sub
măștile identice
de Anonymous? +2   FOTO
Ce eroi misterioși se ascund sub măștile identice de Anonymous?

Articol de , , - Publicat duminica, 05 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 04 august 2012 23:16

Echipa de sabie a României, vicecampioană olimpică la Londra, a pozat pentru Gazeta Sporturilor în postura cunoscutului personaj de film "Anonymous"

Povestea acestei poze a început pe planşă. Mai exact vineri, la primul asalt dintre Rareş Dumitrescu şi Man Zhong. Şi s-a terminat tot pe planşă, după ce românii au devenit vicecampioni olimpici în proba pe echipe la sabie.

Rareş Dumitrescu, Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu şi Alexandru Siriţeanu aveau în palmares titlul de campioni ai lumii în 2009, pe cel de vicecampioni europeni în 2012, dar nu erau foarte cunoscuţi în România. Acum, toată ţara a auzit de ei. Au dus România pe podiumul olimpic şi nu vor mai fi de acum încolo anonimi. Poate nici nu au fost vreodată!

Distracţie la shooting
Pe terasă la ExCeL London, sala unde s-au umplut de glorie, băieţii lui Covaliu au acceptat imediat postura de personaje de film. "Să ne punem măştile astea? De ce nu?!", spune Rareş Dumitrescu, poate liderul echipei. "Hai, Tibi, că tu eşti mai frumos cu masca asta!", glumeşte Florin Zalomir. Fotoreporterul Raed Krishan îi aşază cu mîna, vrea să dea bine în poză. "Să nu clipiţi, băieţi!", îi îndeamnă Rareş. Pe lîngă ei trece un englez cărînd o scară. Tocmai mergea să schimbe nişte becuri! Norocul nostru. Îi cerem scara pentru ca Raed să facă o poză de sus. Englezul, amabil, nu ezită nici un moment, mai ales cînd află că are de-a face cu patru medaliaţi.

"Jos măştile, băieţi!" şi imediat cei patru se conformează. Ei sînt vicecampionii olimpici, cei care au adus a 300-a medalie în istoria olimpică a României. Cei mai cunoscuţi dintre "anonimii" sportului românesc.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (7)
ptzzz
ptzzz  •  05 August 2012, 11:40

culmea e ca nici nu are legatura cu anonymous masca, e din v for vendetta. Meritau un articol decent baietii astia.

neko00
neko00  •  05 August 2012, 11:38
Postat de val70 pe 05 August 2012, 04:18

As fi foarte curios daca autorii acestui articol ar putea sa ne raspunda la o intrebare ! "Cunoscutul personaj de film Anonymous" in ce film o fi jucat oare ?! N-ar strica mai multa atentie in folosirea termenilor sau cuvintelor, cand se ating domenii care sunt doar vag cunoscute...

N-au auzit de "V for Vendetta".

sabi1
sabi1  •  05 August 2012, 08:49
Postat de l0gan_1 pe 05 August 2012, 02:44

bv baieti voi a ti laut medalie de argint ;la olimpiada si nu aveti comenturi nici cate are gigi cand danseaza pe mese !!!!!! halal tara halal popor !!!!! ne trezim si noi odata ?

Pai,cum sa aibe comentarii,daca olimpicii nostri sunt dinamovisti?))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează