SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  ATLETISM

A doborât recordul european, apoi și-a cerut iubitul în căsătorie sub ochii tuturor » Cu ce a înlocuit inelul: „Nu-mi place să fac lucrurile ca toți ceilalți”

Alice Finot a doborât recordul european la 3.000 de metri obstacole, apoi și-a cerut iubitul în căsătorie // foto: guliver/gettyimages +12   FOTO
Alice Finot a doborât recordul european la 3.000 de metri obstacole, apoi și-a cerut iubitul în căsătorie // foto: guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 08 august 2024 08:47 / Actualizat joi, 08 august 2024 09:52

Alice Finot, 33 de ani, a încheiat pe locul 4 finala probei de 3.000 de metri obstacole de la Jocurile Olimpice, stabilind un record european, apoi s-a îndreptat către tribune pentru a-și cere iubitul în căsătorie.

La Paris, „love is in the air”. Inclusiv în aerul de pe Stade de France, arena care a găzduit probele de atletism.

Un nou episod deosebit a fost consumat după finala probei de 3.000 de metri obstacole, câștigată de Winfred Yavi din Bahrain, cu un timp de 8:52.76, rezultat de nou record olimpic.

În acea finală, franțuzoaica Alice Finot a trecut linia de finiș a patra, cu un timp de 8:58.67, record continental. A ratat podiumul, dar a scris istorie, apoi a marcat seara cu un gest care a doborât multe stereotipuri.

+7 FOTO

Alice Finot a doborât recordul european la 3.000 de metri obstacole, apoi și-a cerut iubitul în căsătorie sub ochii tuturor

Alice s-a îndreptat către zona din tribune unde erau situați apropiații ei, s-a așezat în genunchi și și-a cerut în căsătorie iubitul, pe spaniolul Bruno Martinez Bargiela, sportiv de triatlon. În loc de inel, a utilizat insigna pe care a purtat-o în timpul alergării, pe care scrie „Love is in he air in Paris”, „Dragostea este în aer în Paris”.

Alice i-a prins viitorului soț insigna de tricou, iar momentul s-a încheiat cu o îmbrățișare lungă și un sărut.

+7 FOTO

Alice Finot: „Mi-am spus că dacă voi alerga sub 10 minute, îl voi cere în căsătorie”

După cursă, în dialog cu reporterii, Alice Finot a confirmat că iubitul i-a acceptat cererea în căsătorie.

„Mi-am spus că dacă voi alerga sub 10 minute, știind că 9 este numărul meu norocos și că am fost împreună 9 ani, atunci îl voi cere în căsătorie.

Nu-mi place să fac lucrurile ca toți ceilalți. Din moment ce nu m-a cerut el până acum, mi-am spus că poate ar trebui să o fac eu. Așa că i-am dat insigna cu care am alergat. Pe ea, scrie că «Dragostea este în Paris». Chiar m-am distrat, am reușit să mă exprim”, a afirmat ea, conform People.com.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Sepsi și-a găsit antrenor. Anunțul conducerii clubului: „Avem încredere în el
Superliga
Sepsi și-a găsit antrenor. Anunțul conducerii clubului: „Avem încredere în el"
Gigi Becali ridică în slăvi un „tricolor”: „Dacă eram la Real Madrid sau Barcelona, îl luam! Un singur lucru îi transmit să nu mai facă
Nationala
Gigi Becali ridică în slăvi un „tricolor”: „Dacă eram la Real Madrid sau Barcelona, îl luam! Un singur lucru îi transmit să nu mai facă"
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează