SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  GIMNASTICĂ

FOTO Un apartament de trei camere, peste 250.000 euro și consultații de colonoscopie » Medaliatul cu aur de la Jocurile Olimpice, divinizat în țara natală

Carlos Yulo, 24 ani, gimnast dublu medaliat cu aur la ediția actuală a Jocurilor Olimpice, la probele masculine de sol și sărituri, este omul momentului în Filipine. +16   FOTO
Carlos Yulo, 24 ani, gimnast dublu medaliat cu aur la ediția actuală a Jocurilor Olimpice, la probele masculine de sol și sărituri, este omul momentului în Filipine.

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2024 20:00 / Actualizat vineri, 09 august 2024 20:07

Carlos Yulo, 24 ani, gimnast dublu medaliat cu aur la ediția actuală a Jocurilor Olimpice, la probele masculine de sol și sărituri, este omul momentului în Filipine. Acesta a devenit doar al doilea filipinez care reușește să își adjudece medalia de aur, după halterofila Hidilyn Diaz (Tokyo, 2020).

După performanța uriașă de la Paris, Yulo va fi recompensat pe măsură. Mai multe instituții publice și firme private s-au întrecut în cadouri, care de care mai inedite: de la proprietăți de lux la porții de ramen pe viață, chiar și colonoscopii gratuite.

Cadouri inedite pentru Yulo

Ferdinand Marcos, președintele țării, a spus că a fost „martor al istoriei”, fiind întrebat de performanțele gimnastului. „Cuvintele nu pot exprima cât de mândri suntem de tine, Carlos. Toți filipinezii din lume au fost uniți, încurajându-te pe tine”, completat acesta.

Yulo va primi 6 milioane de pesos filipinezi (95.000 euro) și o medalie a Congresului. Totodată, va primi 10 milioane de pesos (aprox. 160.000 euro), în conformitate cu o lege care promite stimulente pentru sportivi.

4medalii a cucerit Filipine la ediția actuală a JO. Pe lângă cele două ale lui Yulo, sportivii din delegația asiatică au mai obținut două medalii de bronz: Petecio și Villegas, ambele la box feminin.

Din sectorul privat, va primi un apartament cu trei camere în zona metropolitană a Manilei, capitala din Filipine, mâncare gratuită pe viață din parea mai multor restaurante, dar și multe alte cadouri inedite: servicii de fotografie gratuite pe viață, un set de faruri, huse de telefoane, dar și consultații de colonoscopie gratuite, asta după vârsta de 45 ani, conform The Guardian.

+11 FOTO

Conflictul cu mama sa

Succesul i-a fost parțial eclipsat de conflicul cu mama sa, care a ocupat primele pagini ale publicațiilor din Filipine. Angelica Poquiz-Yolo și-a manifestat public nemulțumirea față de relația fiului cu iubita sa, creatoare de conținut pe platformele de socializare, în timp ce Carlos a publicat un videoclip în care îi cere mamei sale explicații privind banii câștigați precedent de acesta în diverse competiții.

„Mesajul meu pentru tine, mamă, este să te vindeci și să mergi mai departe. Te-am iertat cu mult timp în urmă, mă rog pentru sănătatea și siguranța ta”, a spus acesta.

Ulterior, aceasta și-a cerut scuze: „Acest conflict a ajuns la un nivel alarmant, toată țara așteaptă ce va spune unul dintre noi. Această ceartă ar fi trebuit să rămână privată. Nu sunt o mamă perfectă, iar Dumnezeu știe că nici el nu este un fiu perfect. Nu există o astfel de familie”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Selecționerul Lituaniei acuză: „România nu are nevoie de ajutor. Am avut gol valabil!”
Nationala
Selecționerul Lituaniei acuză: „România nu are nevoie de ajutor. Am avut gol valabil!”
Mircea Lucescu a luat foc după România - Lituania: „Execrabil!” + Doi remarcați: „Ne-au adus victoria”
Nationala
Mircea Lucescu a luat foc după România - Lituania: „Execrabil!” + Doi remarcați: „Ne-au adus victoria”
Mihai Rotaru a intrat în direct la miezul nopții și l-a distrus pe Edi Iordănescu în „cazul Mitriță”: „Niciodată nu l-a băgat în seamă, Lucescu a știut”
Nationala
Mihai Rotaru a intrat în direct la miezul nopții și l-a distrus pe Edi Iordănescu în „cazul Mitriță”: „Niciodată nu l-a băgat în seamă, Lucescu a știut”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (1)
zer.gut
zer.gut  •  09 August 2024, 20:40

Cezarica... Ferdinand Marcos a fost martor al istoriei ceva vreme. A fost martor si la sosirea lui Ceasca in iad.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează