SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  EVENIMENT

VIDEO David Popovici a părăsit salonul auto de la Otopeni cu două automobile de la Țiriac: „Am venit doi oameni cu o mașină, plecăm cu trei!”

Ion Țiriac i-a premiat astăzi pe medaliații de la Jocurile Olimpice FOTO: Cristi Preda (GSP) +50   FOTO
Ion Țiriac i-a premiat astăzi pe medaliații de la Jocurile Olimpice FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de , , , - Publicat vineri, 16 august 2024 13:08 / Actualizat vineri, 16 august 2024 16:30

David Popovici, 19 ani, dublu medaliat olimpic la Paris (aur la 200 metri liber, bronz la 100 metri liber) a fost premiat cu două mașini, model Hyundai Ioniq 5 și Hyundai Bayon, în cadrul unui eveniment organizat la Țiriac Collection.

La finalul ceremoniei, acesta a răspuns și întrebărilor reporterilor prezenți.

VIDEO. David Popovici: „Am venit doi oameni cu o singură mașină, plecăm cu trei mașini”

Mai întâi, înotătorul a vorbit despre importanța implicării lui Ion Țiriac, declarând și că se bucură de cele două autovehicule electrice.

Am venit doi oameni cu o singură mașină, plecăm cu trei mașini. Va fi o provocare să le ducem acasă. E bine, nu mă vait. Mi-aș dori ca guvernanții să se țină de cuvânt, nu doar asta, ci să vină cu cât mai multe inițiative, să existe o strategie națională concretă, îndreptată către sport.

Repet, mesajul pe care l-am transmis este important. Apreciez foarte mult inițiativa domnului Țiriac, mi-aș dori să văd cât mai mulți oameni de afaceri români susținând sportul românesc, fiecare cum poate și cum dorește. Vreau să mă bucur de mașină”, a declarat Popovici.

+45 FOTO

David Popovici: „Trebuie să învăț să mă relaxez”

Popovici a discutat și despre perioada ce va succeda Jocurile Olimpice, susținând că i-a fost greu să se detașeze, dar și să se relaxeze, cel puțin în acest moment.

Greu am reușit să mă detașez. Au fost atât de multe zile, luni, ani în pregătirea acestor Jocuri, iar în 1 minut și 44 secunde s-au încheiat brusc! A fost atât de multă presiune, sudoare, sânge lacrimi, iar în 3-4 zile s-a terminat totul. Trebuie să învăț să mă adaptez, să învăț să mă relaxez, asta e problema mea și a tuturor sportivilor prezenți aici.

Am terminat Jocurile Olimpice, pot să fac toate lucrurile pe care nu le făceam înainte. Pot să citesc, să merg cu bicicleta, chiar e o provocare să fac ceva fără program. Trebuie să învăț să mă relaxez și să ies din bula aceasta a performanței. Ar trebui să ne dăm un pas în spate, să admirăm puțin medalia și să ne relaxăm. E important să punem lucrurile în balanță. Dacă tragi de tine în fiecare zi, poate reușești un rezultat sau două, apoi nu o să mai reziști presiunii sau așteptărilor”, a mai spus acesta.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cea mai frumoasă handbalistă din România s-a retras la 29 de ani și a ales o carieră total diferită: „Cu siguranță o să vă surprind!”
Handbal
Cea mai frumoasă handbalistă din România s-a retras la 29 de ani și a ales o carieră total diferită: „Cu siguranță o să vă surprind!”
Cornel Șfaițer a intrat la GSP Live și a anunțat noul antrenor de la Poli Iași: „Va conduce antrenamentul de azi. Avem mare încredere în el”
Superliga
Cornel Șfaițer a intrat la GSP Live și a anunțat noul antrenor de la Poli Iași: „Va conduce antrenamentul de azi. Avem mare încredere în el”
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Superliga
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (20)
contrabas3
contrabas3  •  17 August 2024, 11:04
Postat de c0ncret pe 16 August 2024, 19:37

Mostra de inteligenta fecesebista.

Cum să plece doi oameni cu trei mașini, băi bade?! Lol! Orice român mai inteligent decât subsemnatul fecesebit s-ar fi prins de sensul declarației lui David - declarație de care făcui mișto. Lol! Doi olteni trecură Oltul, după ei veniră doi. Câți olteni trecură Oltul, înainte și-napoi? Lol!

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  16 August 2024, 23:09

Ar trebui sa vanda tigaile si sa-si cumpere o masina.

c0ncret
c0ncret  •  16 August 2024, 19:37
Postat de contrabas3 pe 16 August 2024, 18:36

Poate au luat un Uber la venire. :)

Mostra de inteligenta fecesebista.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează