SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  BASCHET

FOTO Imagini FABULOASE cu Nikola Jokic, la câteva ore după ce a primit medalia de la Jocurile Olimpice » Într-un maiou alb și cu berea în mână, s-a întors la marea dragoste

Nikola Jokic (29 de ani) a purtat Serbia spre medalia de bronz în competiția de baschet masculin de la Jocurile Olimpice. Triplul MVP al NBA a petrecut alături de colegi, apoi s-a îndreptat către marea lui pasiune, cursele de cai. +19   FOTO
Nikola Jokic (29 de ani) a purtat Serbia spre medalia de bronz în competiția de baschet masculin de la Jocurile Olimpice. Triplul MVP al NBA a petrecut alături de colegi, apoi s-a îndreptat către marea lui pasiune, cursele de cai.

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2024 19:10 / Actualizat duminica, 11 august 2024 19:17

Nikola Jokic (29 de ani) a purtat Serbia spre medalia de bronz în competiția de baschet masculin de la Jocurile Olimpice. Triplul MVP al NBA a petrecut alături de colegi, apoi s-a îndreptat către marea lui pasiune, cursele de cai.

Nikola Jokic este un superstar atipic. A fost cel mai bun baschetbalist al lumii în ultimii ani, triplu MVP în cea mai dificilă Ligă a planetei, campion NBA cu Denver în urmă cu două sezoane, dar nu renunță la micile plăceri ale vieții.

GALERIE FOTO. Nikola Jokic, petrecere dezlănțuită după bronzul de la Jocurile Olimpice! Cum a fost surprins a doua zi

+14 FOTO

Nikola a fost liderul Serbiei în drumul spre bronzul olimpic. A contribuit cu un triple double în finala mică, 19 puncte, 12 recuperări și 11 pase decisive în triumful 93-83 cu Germania, campioana mondială în exercițiu.

Sâmbătă seară, într-o ceremonie întinsă după miezul nopții, Jokic a fost prezent în Accor Arena. A asistat la finala competiției de baschet, victoria obținută de SUA în fața Franței, scor 98-87. Ulterior, a primit medalia și a declanșat petrecerea alături de coechipieri. O sărbătoare scăldată în alcool și cu ritmuri tradiționale sârbești.

Dependent de Cola în copilărie, aproape să își distrugă traseul în baschet din cauza kilogramelor în plus. Încă nu are un corp sculptat, dar compensează printr-un IQ sportiv fără egal. Nu îi este rușine să își etaleze imperfecțiunile în public. Asta îl și face special!

+14 FOTO

Starul lui Denver a scurtat somnul. Astăzi avea treabă acasă. A fost surprins la hipodromul din orașul Sombor, în Serbia, la marea lui pasiune. Nikola iubește caii. E înnebunit după curse și nu ratează nicio ocazie să revină la ferma pe care o deține în locul de baștină.

În imaginile surprinse de Sportal.rs, Jokic i-a lăsat mască pe spectatori. Îmbrăcat într-un maiou alb, cu berea în mână, a luat loc în tribune. S-a pozat cu toți fanii, apoi și-a îndreptat atenția către pistă.

47,61 milioane dolarieste salariul lui Nikola Jokic din anul 2024

Serbia a întrerupt blestemul finalelor mici

Statele Unite ale Americii au dominat autoritar baschetul masculin. Au câștigat 17 dintre cele 21 ediții ale Jocurilor Olimpice. Celelalte medalii de aur au fost adjudecate de URSS (1972 și 1988), Iugoslavia (1980) și Argentina (2004).

Sârbii au pus capăt unei serii nefaste. Începând cu 2009, pierduseră toate cele 7 meciuri jucate pentru medaliile de bronz în competițiile majore.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali ridică în slăvi un „tricolor”: „Dacă eram la Real Madrid sau Barcelona, îl luam! Un singur lucru îi transmit să nu mai facă
Nationala
Gigi Becali ridică în slăvi un „tricolor”: „Dacă eram la Real Madrid sau Barcelona, îl luam! Un singur lucru îi transmit să nu mai facă"
Mandat-record » Câte zile a rezistat Alexandru Bourceanu la ultima echipă: „A trebuit să plec”
Liga 3
Mandat-record » Câte zile a rezistat Alexandru Bourceanu la ultima echipă: „A trebuit să plec”
Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru înainte să ajungă Cicâldău la Craiova: „I-am spus: «Băi Mihai...»”
Superliga
Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru înainte să ajungă Cicâldău la Craiova: „I-am spus: «Băi Mihai...»”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (4)
rumunek
rumunek  •  11 August 2024, 22:30
Postat de OlteanuMarian pe 11 August 2024, 22:10

...la noi in tara baschetul este marginalizat...

Nu este marginalizat, se marginalizează el în mod voit. Multă atenție nu este necesară, să nu iasă la suprafață toate învârtelile financiare cu multitudinea de străini aduși pe bani mulți, publici, din care o parte ajung în buzunare locale. Mulți tineri români, care ar practica acest sport, este blocată undeva la nivelul de U18, fără mari șanse de a juca și câștiga ceva din practicarea sportului. Un străin e mult mai benefic pentru cei ce organizează treburile prin club, i se pot pune în cont diverse cheltuieli pe care un român nu le-ar necesita. Nu e doar povestea baschetului în țara noastră, dar nu e aici cazul. Nu se va schimba nimic, pentru că sportul nu va fi prioritate în următorii 3 ani, până ne apropie, de o nouă Olimpiadă. Ne amăgesc până atunci cu niște victorii pe la U20, dar nimeni nu verifică ce se întâmplă cu restul de juniori, în afara celor 12 din lot, sau cum sunt ei selecționați.

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  11 August 2024, 22:10

...la noi in tara baschetul este marginalizat...

ortega
ortega  •  11 August 2024, 20:01

E mai bun decât Andrei Netolițki ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează