SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  LA FEMININ

EXCLUSIV „Nu știu dacă a făcut cineva un lucru atât de măreț ca Ion Țiriac!” » Campiona olimpică, Magdalena Rusu: „Se holbează lumea la mine”

Articol de , - Publicat vineri, 11 octombrie 2024, 13:09 / Actualizat vineri, 11 octombrie 2024 14:10

Pe 17 august, în cadrul unui eveniment special, organizat la Țiriac Collection, la Otopeni, Ion Țiriac i-a premiat pe sportivii români medaliați la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportivii și-au primit mașinile personalizate, marca Hyundai, în funcție de proba și disciplina la care au obținut medalii.

În total au fost acordate 22 de mașini. Sportivii cu două medalii au primit două autoturisme electrice.

  • AUR - Hyundai Ioniq 5 (52.500 euro)
  • ARGINT - Hyundai Kona (25.500 euro)
  • BRONZ - Hyundai Bayon (20.000 euro)

Un Hyundai Ioniq 5 a primit și Magdalena Rusu, campioană olimpică la Paris la 8+1 (canotaj). Invitată în cadrul emisiunii „La feminin” de pe GSP.RO, canotoarea a fost întrebată de cadoul pe care l-a primit de la miliardarul român.

„Mă descurc foarte bine cu mașina. Dacă mă vedeți în trafic, vă salut. Deci pe toți cei pe care îi observ că se uită la mașină, îi salut direct. Îmi dau seama că se holbează, poate vor să interacționeze cu mine, poate vor să mă salute și au un pic de jenă și atunci îi salut”, a spus Magdalena.

Care a continuat și-a povestit: „Chiar odată am observat-o pe Ilona (nr. actrița Ilona Brezoianu) în trafic. Era cu un prieten sau era soțul ei, nu știu. Și se uitau la mașină și arătau cu degetul. Eu nu am observat-o pe ea, am observat pe băiatul care arăta cu degetul și eu am dat geamul jos și i-am făcut cu mâna și apoi am observat-o și pe ea. Și m-au întrebat dacă e de la Țiriac și m-au felicitat”.

+45 FOTO

N-au fost singurele episoade. „Alt domn mi-a făcut semn să dau geamul jos și mă filma în timp ce mă felicita. Ce a făcut domnul Țiriac... Nu știu dacă a făcut cineva un lucru atât de măreț ca el. Și mai ales cum le-a colantat, cum le-a aranjat, nu știu. Mai urma să scrie numele nostru pe ele, dar a zis că nu a scris numele pentru un simplu motiv, anume să nu-ți vandalizeze cineva mașina sau ceva. Așa, nu știe cine ești”, a mai spus Magdalena.

Eu am investit în imobiliare. Mai am un imobil tot în Popești. Ăla este mult mai aproape de metrou. Și acum mi-am luat un imobil în care stau. Mi-am achiziționat o mașină, iar din banii pe care îi mai am, momentan, îi am strânși în mai multe conturi bancare

Magdalena Rusu, canotoare

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mario Iorgulescu a scăpat de acuzația de omor » Decizia de ultimă oră luată de judecători
Superliga
Mario Iorgulescu a scăpat de acuzația de omor » Decizia de ultimă oră luată de judecători
Ia naștere o nouă superputere în Europa: cel mai bogat om al continentului și Red Bull sunt gata să cumpere clubul!
Campionate
Ia naștere o nouă superputere în Europa: cel mai bogat om al continentului și Red Bull sunt gata să cumpere clubul!
Ioanițoaia intervine în cea mai aprigă polemică de la această acțiune a naționalei: „Lucescu nu e singurul, iată ce s-a întâmplat aseară la Italia - Belgia”
Nationala
Ioanițoaia intervine în cea mai aprigă polemică de la această acțiune a naționalei: „Lucescu nu e singurul, iată ce s-a întâmplat aseară la Italia - Belgia”

A jucat pentru România la un Mondial, apoi a ajuns la Campionatul de la Canal! » Povestea celei mai infame competiții din România: fotbal, muncă silnică și torturi aplicate de criminali de drept comun!

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează