SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TENIS DE MASĂ

GALERIE FOTO Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs, calificare sub ochii președintelui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, prezent la meciul lui Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu
/ FOTO: Facebook @COSR +28   FOTO
Klaus Iohannis, prezent la meciul lui Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu / FOTO: Facebook @COSR

Articol de - Publicat sambata, 27 iulie 2024 20:34 / Actualizat duminica, 28 iulie 2024 10:46

Bernadette Szocs (29 de ani) și Ovidiu Ionescu (35 de ani) s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu mixt din cadrul competiției de tenis de masă de la Jocurile Olimpice. Au trecut în 5 seturi de australienii Jee Minhyung și Nicholas Lum, scor 4-1 (11-5, 6-11, 14-12, 11-4, 11-3).

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu și-au respectat statutul de favoriți. În faza sferturilor de finală, duminică, la o oră ce urmează să fie anunțată de organizatori, vor înfrunta reprezentanții Coreei de Sud, perechea formată din Shin Yu-bin și Lim Kong-hoon.

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, în sferturile de finală la Jocurile Olimpice

Bernadette a fost impresionată de atmosfera de la Paris.

„Setul 3 a fost foarte important pentru noi, pentru că am fost conduşi. Ne-am uitat unul la altul, ne-am dat încredere şi am zis că e foarte important să câştigăm setul ăsta. Cred că setul 3 a făcut diferenţa, pentru că apoi ne-am prins de jocul lor şi a fost un pic mai uşor. A fost foarte important acest set şi suntem bucuroşi că am reuşit să îl câştigăm, pentru că altfel ar fi fost mult mai greu.

Ceea ce am văzut aici, la Paris, am văzut doar în Asia. Este foarte frumos, e un sentiment pe care nu pot să-l exprim în cuvinte. Este foarte important să fie mulţi oameni care ne susţin”, a spus Bernadette Szocs.

Atmosfera este de vis, poate că la Rio a fost gălăgie mai mare, dar şi aici este un spectacol la cel mai înalt nivel. Cu siguranţă că atunci când vom juca cu asiatici, spectatorii vor ţine cu noi. Dar este de preferat să nu joci împotriva Franţei, aici cred că este de evitat. Pe de altă parte, această energie te ajută şi pe tine

- Ovidiu Ionescu

Ovidiu Ionescu a prefațat și duelul din sferturile de finală: „Cu cei din Coreea am jucat de multe ori în ultima perioadă, ştim la ce să ne aşteptăm. Dar şi ei ştiu foarte multe lucruri şi dacă vom prinde o formă foarte bună, meciul va fi deschis. Pentru el este o presiune foarte mare, pentru că dacă nu ia medalie, trebuie să se înroleze în armată. Iar şansa lui este la dublu mixt. Deci eu mizez pe acest lucru. Este obligatoriu, în Coreea de Sud, dacă nu ai medalie, mergi în armată, dar şi eu vreau medalie”.

În al doilea şi în al treilea set au fost emoţii, după cum aţi văzut, au jucat foarte bine. Nu sunt chiar nişte australieni australieni. Cred că setul 3 a fost decisiv, dacă nu reuşeam să-l câştigăm era încurcată treaba. Împotriva coreenilor va fi un meci foarte greu. Am reuşit să câştigăm o singură dată împotriva lor, la Lima, anul trecut, în vară. Dar aici sunt emoţiile, presiunea şi se poate orice. Pe ei cred că e presiunea mai mare decât pe noi. Normal, după clasamente pornesc favoriţi, dar asta nu înseamnă că sunt şi mai buni, eu cred că putem să-i batem

- Andrei Filimon, antrenor tenis de masă

GALERIE FOTO. Președintele Klaus Iohannis, prezent la meci

+23 FOTO

Bernadette și Ovidiu au avut susținători speciali la meci. Președintele Klaus Iohannis a fost prezent în tribune, avându-l alături pe Mihai Covaliu, președintele COSR.

Alături de o parte dintre sportivii români care au intrat astăzi în competiția pentru medaliile olimpice: tenis, unde a jucat Irina Begu, și tenis de masă, unde Bernadette Szőcs și Ovidiu Ionescu au obținut o victorie foarte frumoasă. Felicitări sportivilor noștri care astăzi s-au calificat în următoarele etape ale Jocurilor Olimpice și mult succes în continuare tuturor

- Klaus Iohannis

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (5)
securinamo89
securinamo89  •  27 Iulie 2024, 23:01

Felicitări fostului nostru scrimer Octavian Zidaru.

YATO
YATO  •  27 Iulie 2024, 21:48

cauta si el ceva

ckhristian
ckhristian  •  27 Iulie 2024, 21:36

Tândală e mascota?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează