SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  GIMNASTICĂ

VIDEO Sabrina Voinea a revenit în țară și a făcut anunțul. Ce urmează după Jocurile Olimpice

Articol de , , - Publicat miercuri, 07 august 2024 17:38 / Actualizat miercuri, 07 august 2024 19:13

Gimnasta Sabrina Voinea a revenit în țară, după participarea la Jocurile Olimpice de la Paris. Ea a anunțat ce urmează, după controversa uriașă de la proba de la sol.

Sabrina Voinea a terminat pe locul 5 la proba de la sol, cu punctajul de 13.700. A fost penalizată cu 0,1, astfel că a ratat prezența pe podium. Jordan Chiles, din SUA, a făcut contestație și a obținut punctajul de 13.766, terminând pe locul 3.

Sabrina Voinea a făcut și ea contestație pentru că penalizarea ar fi fost incorectă, dar nu a fost acceptată. Inclusiv Nadia Comăneci a insistat pe lângă arbitri că sportiva din România nu ar fi pășit în afara covorului. Apoi, Sabrina și FR de Gimnastică au depus contestație la TAS și așteaptă verdictul.

VIDEO. Sabrina Voinea: „Acum iau o pauză, dar nu vreau să mă retrag din gimnastică”

„Eu îmi doresc foarte mult să se rezolve această problemă, știu că nu am ieșit din covor. M-am simțit destul de rău, dar acum sunt mai ok, să zicem. Aștept cu nerăbdare să se rezolve acest subiect, vreau să fiu fericită la final.

Eu îi mulțumesc Nadiei pentru absolut tot. Totul depinde de ei acum, eu nu mai am ce să fac. Mi-am făcut exercițiul, nu am ieșit afară din covor.

Eu o să iau o pauză, o să merg în vacanță, sper să îmi revin. O să discut și cu mama și o să văd ce se poate rezolva. Eu nu vreau să mă las de gimnastică. Vreau să arăt că sunt din ce în ce mai bună. Asta vreau să îi explic și mamei și să continuăm munca. Tot supărate suntem, dar încercăm să facem tot ce putem și să rezolvăm cât mai repede și mai bine.

Chiar îmi doresc această medalie, am muncit mult”, a declarat Sabrina Voinea, la revenirea în România.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Obsesiv! Cuvântul pe care Șumudică l-a rostit de 28 de ori în 6 minute, după prima înfrângere pe banca Rapidului
Superliga
Obsesiv! Cuvântul pe care Șumudică l-a rostit de 28 de ori în 6 minute, după prima înfrângere pe banca Rapidului
ȘOCANT: Aici vrea UEFA să se joace la Euro 2028! Mesaj sumbru la porțile arenei: „Moartea nu este neagră, ci doar bleumarin mai închis”
Campionate
ȘOCANT: Aici vrea UEFA să se joace la Euro 2028! Mesaj sumbru la porțile arenei: „Moartea nu este neagră, ci doar bleumarin mai închis”
Șumudică îi cere de urgență la Rapid, Moldovan îi taie elanul: „Mai trebuie să așteptați”
Superliga
Șumudică îi cere de urgență la Rapid, Moldovan îi taie elanul: „Mai trebuie să așteptați”

Real Madrid - Stuttgart, prima etapă din Liga Campionilor » Cum arată echipele probabile și cotele

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (2)
mangrova
mangrova  •  07 August 2024, 21:08

Îmi pare rău, chiar tare rău, ceea ce i s-a întâmplat sportivei. Indiferent de nivelul competiției, sportivii ajung acolo după multă muncă și sacrificii. Mama sportivei, fostă gimnastă și actualmente antrenor de gimnastică, cunoaște dedesubturile acestui sport, arbitrii care închid ochii la unele sportive, iar la altele îi deschid atât de mult încât nu mai văd ce trebuie și se iau decizii controversate! Cred că dacă nu era Nadia să facă un pic de tam-tam, nu cred că se ajungea la revizuirea exercițiului. Sper într-un deznodământ cât mai aproape de adevăr. Toate cele bune.

MaxiP
MaxiP  •  07 August 2024, 19:23

Cum sa nu vrea? Pai nu e maltratata? Are si ordin de retragere. Aoleu, pai ce, cad toate legendele cu gimnastele maltratate? Si hai, ca totusi or fi fost, da' se poate face performanta fara bata? Ca multi asa ziceau, ca inainte erau rezultate ca stateau antrenorii cu parul. Pai fata a cam fost de medalie olimpica, adica nu de bronz balcanic sau de Jocurile Francofoniei. Ponor s-a intors de vreo 3 ori in gimnastica, nu sa fie batuta ii era dor?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează