SPORTURI  »  TENIS  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Andreea Bălan, vacanță de vis alături de iubitul tenisman: „Vă recomand tuturor”

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 17:23 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 19:51

Victor Cornea (30 de ani, locul #66 ATP în proba de dublu) a petrecut o vacanță de vis alături de iubita lui, celebra Andreea Bălan.

În lumina reflectoarelor în 2023, după oficializarea relației,  cei doi se afișează tot mai des în spațiul public. 

Victor Cornea și Andreea Bălan, vacanță de vis

Recent, cei doi au fost într-o vacanță de vis. Au plecat, alături de copii, în Laponia, acolo unde s-au bucurat de zăpadă și de peisaje incredibile. 

+45 FOTO

„Vacanța în Laponia a fost magică. Parcă am fost în tărâmul de gheață al Elsei.

Alături de Ella și Clara, m-am simțit din nou copil și am retrăit momentele extraordinar de frumoase din copilărie cu Moș Crăciun🎅🏻 , cu spiriduși, reni și zâne. Sunt recunoscătoare până la cer și înapoi pentru toată iubirea, pacea și liniștea pe care le trăiesc. Vom reveni cu siguranță în iernile ce vor veni. Vă recomand cu drag această experiență minunată” a fost mesajul Andreei.

„Conexiunea noastră pot spune că este una divină”

Pare că Andreea Bălan i-a schimbat complet viața lui Victor, care mărturisește că nu a trăit niciodată atât de intens o poveste de dragoste. 

„Reușim să trăim momentul în prezent chiar și atunci când ambii avem programul foarte încărcat și plin de provocări. Astfel, momentele noastre petrecute împreună sunt celebrate la o intensitate mare și le apreciem din plin. Conexiunea noastră pot spune că este una divină și nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut”, a spus sportivul în interviul pentru revista VIVA.

+45 FOTO

Cred că cea mai importantă este sănătatea și, dacă o avem, reușim să atingem orice vârf, obiectiv și vis. Îmi doresc ca fetițele mele să fie sănătoase, vesele, să nu le lipsească nimic și să se dezvolte în iubire și armonie. În rest, în carieră totul este exact așa cum îmi doresc, că doar sunt aici de foarte mulți ani și nu obosesc niciodată, deoarece îmi place foarte mult ce fac. 

- Andreea Bălan, pentru VIVA!

Citește și:

Superstarul UFC Cody Garbrandt s-a îndrăgostit de românca favorită a lui Dugandzic: „Mi se pare drăguț, ne vedem în ianuarie”
RELAȚIE
Superstarul UFC Cody Garbrandt s-a îndrăgostit de românca favorită a lui Dugandzic: „Mi se pare drăguț, ne vedem în ianuarie”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (11)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  11 Decembrie 2023, 16:46

"...celebra Andreea Bălan". Celebra pentru gospodinele care aveau 15 ani in urma cu 25 de ani.

VanBasten1989
VanBasten1989  •  11 Decembrie 2023, 16:44

Andreea Bălan, vacanță de vis alături de iubitul tenisman: „Vă recomand tuturor un tenisman ca al meu. Inalt, serviciu puternic, forehand necrutator. Lasă-mă papa la mare. Vreau distracție si soare.”

tristan
tristan  •  10 Decembrie 2023, 08:13

Eu nu înțeleg de ce autorul acestui articol are impresia că o știre că asta sau in general viața ei amoroasa interesează cititorii GSP ului Cat despre băiat, nu am idee cine e deși mă mai uit la tenis .Și nici nu mă interesează

Vezi toate comentariile (11)
Comentează