SPORTURI  »  TENIS  »  APARIȚIE

EXCLUSIV De nicăieri! Campionul de Grand Slam, fost #3 mondial, la București cu 10 zile înainte de US Open » GSP a aflat motivul vizitei și unde s-a relaxat în Capitală

Dominic Thiem, în dreapta, la padel la București +30   FOTO
Dominic Thiem, în dreapta, la padel la București

Articol de , - Publicat vineri, 16 august 2024 18:52 / Actualizat vineri, 16 august 2024 19:12

Vizită total neașteptată în Capitală! Gazeta Sporturilor a aflat că austriacul Dominic Thiem, fostul #3 mondial din circuitul ATP, se află zilele acestea la București, unde s-a deplasat cu scopul de a filma o reclamă. Jucătorul de 30 de ani se va retrage la finalul sezonului, astfel că timpul îi permite să-și împartă altfel prioritățile. Niciodată la fel după operațiile suferite la încheietură, austriacul a anunțat că 2024 va fi ultimul său an în circuit.

Omul care a amenințat supremația lui Djokovic, Nadal și Federer, campion la US Open în 2020, a făcut un anunț trist la jumătatea anului, când și-a informat fanii că se va retrage oficial la finalul acestui sezon.

Dominic Thiem, omul care nu și-a mai revenit niciodată după accidentarea suferită la încheietura mâinii drepte în vara lui 2021, va ieși din scenă la finalul lui 2024. Nu înainte de a-și lua rămas bun de la US Open, organizatorii de la Flushing Meadows oferindu-i acestuia un wild card pentru ultimul turneu major al anului, care începe pe 26 august.

Dominic Thiem, vizită în România înainte de US Open

Până atunci, ieșit din conduita strictă pe care jucătorii profesioniști sunt obligați s-o respecte aproape în permanență, Dominic Thiem are timp suficient pentru a se dedica și proiectelor extra-tenis. Austriacul e implicat pe piața crypto, deține mai multe business-uri personale în țara natală, iar zilele acestea a făcut o scurtă vizită în capitala României pentru a filma o reclamă dedicată unei companii austriece de criptomonede.

Dincolo de spotul filmat pe teritoriul țării noastre, Thiem și-a găsit răgaz și pentru un strop de relaxare la București.

Chiar dacă vizita sa în România a decurs pe modul silețios, fără vreun indiciu strecurat pe rețelele de socializare, jurnaliștii Gazetei Sporturilor au aflat modul în care Domi a profitat de timpul petrecut la București.

Dominic Thiem, la padel în București, noua modă printre jucătorii de tenis

Fostul elev al lui Günter Bresnik și Nicolás Massú și-a făcut apariția la un club de padel din centrul Capitalei, unde a făcut câteva partide cu angajații centrului sportiv de pe Splaiul Independeței.

Austriacul a lăsat pe toată lumea mască, mai ales că vizita sa la clubul respectiv nu era una planificată. „Nu noi l-am chemat, a venit aici pe nepusă masă”, au declarat, pentru GSP.ro, membri ai personalului, care n-au ratat șansa de a se fotografia cu Dominic.

De nicăieri! Campionul de Grand Slam, fost #3 mondial, la București cu 10 zile înainte de US Open » GSP a aflat motivul vizitei și unde s-a relaxat în Capitală
Dominic Thiem, la un club de padel din București

Padelul e un sport care a câștigat o popularitate însemnată în ultima perioadă, inclusiv în rândul jucătorilor de tenis.

Sportul se joacă pe un teren închis, similar cu cel de tenis, dar mai mic, cu pereți pe care mingea poate ricoșa, asemănător cu squash-ul. Raftul de padel este solid și are o suprafață perforată, iar mingea este similară cu cea de tenis, însă cu o presiune mai mică.

Thiem, unul dintre jucătorii redutabili ai circuitului în a doua parte a deceniului trecut, cu un triumf major la New York și alte două finale pierdute la Roland Garros, ambele în fața lui Nadal, va porni în curând spre Statele Unite, unde cei de la US Open i-au pregătit o invitație. Un privilegiu pe care austriacul nu l-a avut, de exemplu, la Paris, unde a fost nevoit să joace calificări.

Sursă foto: Pete Staples/USTA
Sursă foto: Pete Staples/USTA
Sursă foto: Pete Staples/USTA
Sursă foto: Pete Staples/USTA
Sursă foto: Pete Staples/USTA
+25 FOTO

Federer, din același motiv în România

Anul trecut, marele campion elvețian Roger Federer i-a luat prin surprindere pe ofițerii de la controlul de frontieră din aeroportul „Henri Coandă”, în momentul în care și-a făcut apariția în România din același motiv. La momentul respectiv, „Swiss Maestro” a filmat o reclamă la Buftea.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
razvyyc
razvyyc  •  16 August 2024, 20:53

A fost în București unu'......care era să fie......în 1900 toamna.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează