SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Calificat în finala Wimbledon, Alcaraz a provocat fluierăturile publicului » Cum i-a „supărat” pe englezi

Carlos Alcaraz, după victoria cu Medvedev în semifinala Wimbledon // foto: Imago Images +10   FOTO
Carlos Alcaraz, după victoria cu Medvedev în semifinala Wimbledon // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 12 iulie 2024 19:38 / Actualizat vineri, 12 iulie 2024 20:30

Carlos Alcaraz, 21 de ani, l-a învins pe Daniil Medevedev și s-a calificat astfel în finala de la Wimbledon. După meci, a menționat iminenta finală de la Euro 2024, Spania - Anglia, fiind întâmpinat cu fluierături de publicul englez.

Pentru al doilea an consecutiv, Carlos Alcaraz va juca în ultimul act de la Wimbledon. În 2023, spaniolul l-a învins în finală pe Novak Djokovic. La ediția din acest an, așteaptă să-și afle adversarul din ultimul act, în funcție de cineva câștiga semifinala dintre Djokovic și Lorenzo Musetti.

Finala va avea loc duminică, în ziua în care este programat și ultimul act de la Euro 2024, duelul dintre Spania și Anglia.

+5 FOTO

Calificat în finala Wimbledon, Carlos Alcaraz a menționat finala Euro 2024 și a provocat publicul să-l fluiere

În această idee, Alcaraz a spus imediat după semifinala cu Medvedev că speră ca duminică să fie „o zi foarte bună pentru Spania, că tot se joacă și finala Euro”. Publicul, majoritar englez, l-a întâmpinat cu huiduieli, fluierăturile acoperind puținele urale dinspre spectatori.

Alcaraz a parat: „Nu am spus că Spania va câștiga, doar că va fi o zi distractivă pentru spanioli”. Apoi a zâmbit larg, recâștigând simpatia publicului, care l-a aplaudat pe tânărul tenisman, sportiv care începe să se identifice cu turneul disputat pe iarba londoneză.

Finala Wimbledon 2024 va avea loc duminică, 14 iulie, de la ora locală 14:00, 16:00 în România. Spania - Anglia, meciul cu trofeul Campionatului European pe masă, se va juca câteva ore mai târziu, de la 22:00.

Spania versus Anglia pentru triumful continental

Casele de pariuri îi văd pe iberici a fi favoriți, având în vedere fotbalul entuziasmant pe care l-au prestat în meciurile disputate până acum. Spania a câștigat toate cele 6 partide de la Euro 2024, cu mențiunea că victoria din „sferturi”, 2-1 cu Germania, a venit la capătul a două reprize de prelungire.

În schimb, Anglia a scârțâit serios în prima parte a turneului, fiind lipsită de strălucire în grupe și în optimea de finală cu Slovacia, meci în care a evitat in extremis eliminarea.

Elevii lui Gareth Southgate au început să joace mai bine abia din faza „sferturilor”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează