SPORTURI  »  TENIS  »  PALERMO WTA

OFICIAL Simona Halep revine în circuit! Prezență confirmată la primul turneu WTA: „Ne vedem în curând!”

Simona Halep nu mai jucase oficial anul acesta de la Dubai Foto Guliver/GettyImages
Simona Halep nu mai jucase oficial anul acesta de la Dubai Foto Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 12:23 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 12:50

Simona Halep (numărul 2 WTA, 28 de ani) va evolua la turneul de la Palermo. Organizatorii au anunțat vestea într-o conferință de presă matinală, iar campioana de la Wimbledon a întărit anunțul cu un mesaj video zâmbitor.

Salut tuturor, sunt foarte fericită să anunț că voi reveni la Palermo după zece ani. Sper să am o săptămână grozavă acolo. Ne vedem în curând”, au fost cuvintele Simonei Halep, după ce Giorgio Cammarata, președintele Country Club, și Oliviero Palma, directorul turneului, au confirmat azi dimineață, la ora 10:00 a Italiei, prezența româncei în turneul italian.

Participarea lui Halep este o veste excelentă, de decenii Palermo nu a mai primit o jucătoare care a fost numărul unu mondial. Orașul nostru e dedicat tenisului, venirea ei va fi de mare interes pentru toată lumea”, a spus Palma adăugând că „o vom avea pe Halep, cinci jucătoare clasate între locul 10 și 20 și patru între 30 și 40. Anul acesta turneul nostru poate fi definit drept Premier, deși este International”. Circuitul WTA e întrerupt de la începutul lunii martie încoace, când s-a produs anularea turneului de la Indian Wells, urmată de o oprire a tuturor competițiilor pe o perioadă mai lungă, din cauza pandemiei cu virusul SARS-CoV-2.

În legătură cu măsurile prevăzute contra COVID-19, directorul a precizat că „Halep e convinsă de siguranța orașului și a turneului”. Acesta se va desfășura între 3 și 9 august. Simona spusese că ia serios în calcul participarea la concursul italian care se dispută pe zgură. Ea nu a mai jucat niciun meci oficial de la finala câștigată la Dubai contra Elenei Rybakina pe 22 februarie. 

2 finalea disputat Simona Halep în Italia, ambele la Roma, în 2017 și 2018, pierdute la Elina Svitolina

Citește și alte știri din tenis

Vești bune de la Wimbledon » Organizatorii vor acorda anumite sume pentru cei care ar fi trebuit să joace anul acesta

Novak Djokovic a scăpat de Covid-19 și acuză o conspirație la adresa lui: „E o vânătoare de vrăjitoare. Mereu e nevoie de o victimă celebră”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează