SPORTURI  »  TENIS  »  CĂSĂTORIE

GALERIE FOTO Fostul lider WTA s-a căsătorit » Cum a cucerit-o printr-o abordare pe stradă: „Este un film total! Am știut din prima”

Garbine Muguruza, fost număr 1 mondial şi de două ori campioană de Grand Slam la simplu, s-a căsătorit cu iubitul ei Arthur Borges, un om de afaceri spaniol și model. +24   FOTO
Garbine Muguruza, fost număr 1 mondial şi de două ori campioană de Grand Slam la simplu, s-a căsătorit cu iubitul ei Arthur Borges, un om de afaceri spaniol și model.

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2024, 10:31 / Actualizat sambata, 12 octombrie 2024 11:12

Garbine Muguruza (31 de ani), fost număr 1 mondial şi de două ori campioană de Grand Slam la simplu, s-a căsătorit cu iubitul ei Arthur Borges, un om de afaceri spaniol și model.

Garbine și Arthur formează un cuplu de 3 ani. Cei doi s-au cunoscut întâmplător, chiar înaintea unui meci pe care Garbine Muguruza urma să îl dispute la US Open în anul 2021.

Arthur a recunoscut-o pe tenismenă pe stradă și a oprit-o pentru a-i ura succes. Acesta a fost momentul în care povestea de dragoste dintre cei doi a luat naștere.

GALERIE FOTO. Garbine Muguruza s-a căsătorit cu Arthur Borges

+19 FOTO

Aceștia s-au logodit anul trecut în Marbella, Spania, și tot acolo au decis să facă și nunta. Fosta tensimenă consideră că poveste dintre ea și Arthur poate fi numită un „film total”.

„Este un film total! Am ştiut că mă voi căsători cu el chiar înainte să mă ceară în căsătorie. Când ne-am întâlnit, a fost dragoste la prima vedere şi ne-am dat seama foarte repede că suntem un cuplu ideal”, a spus Garbine Muguruza, conform Hola.

Din dorința de a petrece mai mult timp cu familia, dar și de a cunoaște noi oportunități, Muguruza și-a anunțat retragerea din circuitul WTA în primăvară, după ce nu mai concurase de mai bine de un an.

În luna iunie, ea a fost numită în funcția de director al turneului WTA Finals Riad, care a încheiat sezonul. A devenit prima campioană a turneului care ocupă funcția respectivă.

Povestea mea a fost fantastică. A sosit momentul să-mi iau rămas bun de la tenis. Mi-am îndeplinit multe visuri pe care le aveam în copilărie. Mi-am făcut povestea fantastică. A venit momentul pensionării mele, să deschid acest capitol al vieții mele, o nouă eră pentru mine. Cuvântul pensionat are un impact foarte puternic, pentru că am încă 30 de ani,  dar au trecut 25 de ani de când am început să joc tenis.
- Garbine Muguruza, în momentul retragerii

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Out! Cei doi fotbaliști care nu au fost opriți de Lucescu pentru partida Cipru - România
Nationala
Out! Cei doi fotbaliști care nu au fost opriți de Lucescu pentru partida Cipru - România
Fostul lider WTA s-a căsătorit » Cum a cucerit-o printr-o abordare pe stradă: „Este un film total! Am știut din prima”
Tenis
Fostul lider WTA s-a căsătorit » Cum a cucerit-o printr-o abordare pe stradă: „Este un film total! Am știut din prima”
Imaginea care a „aprins” Instagramul internaționalilor români aflați în Cipru: „Nu mai încapi în poză, frate!”. Reacția lui Alibec
Nationala
Imaginea care a „aprins” Instagramul internaționalilor români aflați în Cipru: „Nu mai încapi în poză, frate!”. Reacția lui Alibec

A jucat pentru România la un Mondial, apoi a ajuns la Campionatul de la Canal! » Povestea celei mai infame competiții din România: fotbal, muncă silnică și torturi aplicate de criminali de drept comun!

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close