SPORTURI  »  TENIS  »  DEZVĂLUIRE

Ilie Dumitrescu povestește întâlnirea avută cu Simona Halep în aeroport și ce l-a uimit la ea: „Eu eram la economic, nu la business”

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 08:35 / Actualizat luni, 17 august 2020 08:42

Ilie Dumitrescu a povestit o întâmplare cu Simona Halep (28 de ani, 2 WTA), imediat după ce aceasta a câștigat turneul de la Praga.

Fostul internațional a dezvăluit că s-a întâlnit cu Simona Halep în aeroport și aceasta l-a uimit cu modestia ei.

„Odată, după ce câștigase un turneu prin Asia, a avut escală în Dubai. Acolo ne-am întâlnit.  Mi s-a părut... A mers la economic cu echipa ei, era înconjurată de tot staff-ul. Și eu eram tot la economic, nu la business.

Mi s-a părut o tipă foarte modestă. Are într-adevăr are o situație financiară extraordinară, dar pe merit, pe munca ei. Dar, repet, a stat la economic. A dat autografe tuturor, a făcut poze. Nu am văzut să fie iritată. Știți, cum e prin avion, când vrea toată lumea să vorbească cu tine. Dar nu. Ea a stat de vorbă cu toată lumea. A fost foarte  foarte OK”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Ilie Dumitrescu, despre aventura cu soția unui polițist din Anglia: „Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat”

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Baie în Vltava! » Simona Halep a sărbătorit într-un stil original succesul de la Praga

CTP o elogiază pe Simona Halep, după succesul de la Praga: „Știți ce a făcut? A învins pandemia!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (7)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  18 August 2020, 07:38

Există în țară, din păcate, o nouă boală...Se cheamă "becalita" și suferă de ea mai toți idioții (și) de pe acest sitte...*** cu un singur neuron și care și ăla patineaza,unde a apărut in articol numele Becali!?!Pe de altă parte toată cinstea Simonei Halep,pe care am avut onoarea s-o cunosc la Cluj și, da,e chiar așa cum zice Ilie Dumitrescu, foarte populară și modestă, la ce valoare și-a creat...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

164649328549253
Cosinschi Constantin  •  18 August 2020, 06:45

Becali se da mare patriot dar traieste ca mare latifundiar intr o ""cocioaba""!!Sa fim realisti parvenitul si a cumparat orice a dorit mai putin educatie.

1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  17 August 2020, 22:52

Acest articol nu este despre Simona de fapt.Este un subterfugiu folosit de Ilie,din care,ce reținem?Că asta e important până la urmă...Ilie se afla in Dubai și a călătorit la clasa economic,nu că nu și ar fi permis la business...Dar,mai presus de orice,acolo,ei,care, vorba aia,sunt persoane publice,ar putea fi cumva abordați de restul pasagerilor care vor să vorbească cu ei,să i atingă,să le ceară autografe etc etc etc.Mare șugubăț acest Ilie,de fapt totul e despre el...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează