SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CANBERRA

Irina Fetecău a câștigat primul ei titlu ITF » Câți bani a primit

Irina Fetecău, în dreapta +1   FOTO
Irina Fetecău, în dreapta

Articol de - Publicat vineri, 30 martie 2018 11:46

Irina Fetecău s-a impus în proba de dublu a turneului de la Canberra, Australia, alături de Kaylah McPhee.

Irina Fetecău, 21 de ani, a câștigat azi, la Canberra, Australia, primul său titlu ITF, la dublu, într-un turneu dotat cu premii totale de 25.000 de dolari. Românca a făcut pereche cu australianca Kaylah McPhee.

"Nu mai jucaserăm până acum, dar ne-am înțeles foarte bine. Din primul tur", a declarat Irina. "Pentru început, am crezut că nu voi juca la dublu pentru că nu aveam partener. Toată lumea avea deja pereche. Atunci am întâlnit-o pe Irina, și ea căuta pereche. Am fost norocoase și am hotărât să jucăm împreună. Ne-am bucurat de fiecare secundă împreună, e o fată deosebită", a spus pentru site-ul oficial al turneului și Kaylah. 

În finală, perechea româno-australiană a trecut cu 6-1, 4-6, 10-5 de cuplul Pia Kong (Austria) și Michika Ozeki (Japonia).

Pe parcursul turneului au avut multe meciuri grele, dar au câștigat încredere. "În turul doi, cu perechea Alison Bai / Zoe Hives am salvat trei puncte de meci, iar în semifinale cinci puncte. Asta înseamnă foarte mult, ne-a demonstrat nouă că suntem puternice și sper că vom mai putea juca împreună", a declarat Irina. Acest lucru nu se va întâmpla în viitorul apropiat, Irina având programate turnee în Europa, iar Kaylah în Asia. "Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care au fost în tribună și m-au încurajat, în frunte cu doamna ambasador în Australia și Noua Zeelandă, Nineta Bărbulescu", a mai spus Irina Fetecău. 

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (5)
observator979
observator979  •  02 Aprilie 2018, 20:29

Cati bani a primit? Articolul spune doar suma totala a premiilor, nu si cati bani a primit Irina.

1657336394345297
Florin Laudat  •  30 Martie 2018, 19:11

Ok, articolul e de toată jena, asta cred că e universal valabil. Dar răspunsul pentru intrebarea din titlul articolului este de negasit. Sau asta era scopul articolului..sa afle câți bani a câștigat fata? Și ne miram de presa din țară. Oare acele clickuri smulse cum necum pot produce suficient încât să nu conteze calitatea. Din păcate și ziarul gazeta a devenit la fel..poze și emoticoane. Viitorul nu suna bine.

fangigi
fangigi  •  30 Martie 2018, 14:19

Nu ne intereseaza oameni buni cati bani castiga altii, mai terminati cu stirile astea! Daca stie anaf-ul e suficient! Nu suntem toti manelisti sa cadem pe spate dand auzim de "fara numar" si nici nu credem ca cine are bani, automat are si valoare! Uite saracu jiji de exemplu...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează