SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2024

GALERIE FOTO Lorenzo Musetti, adversarul lui Novak Djokovic, a fost caracterizat de iubita lui: „E încăpățânat, dar, din fericire, e ordonat”

Articol de - Publicat vineri, 12 iulie 2024 16:24 / Actualizat vineri, 12 iulie 2024 17:14

Lorenzo Musetti (22 de ani) este pentru prima oară în semifinalele unui turneu de Mare Șlem, unde îl va întâlni în această după-amiază pe Novak Djokovic. Veronica Confalonieri (27 de ani), iubita și mama copilului său, a acordat un interviu pentru Gazzetta dello Sport în care a vorbit despre tânărul italian.

Lorenzo Musetti a fost mereu privit drept unul dintre jucătorii care vor marca viitorul tenisului. Acum aceste previziuni devin realitate, italianul ajungând până în semifinalele turneului de la Wimbledon.

Veronica Confalonieri a vorbit pentru Gazzetta dello Sport despre relație pe care o are cu jucătorul de tenis, una pe care au făcut-o publică în 2022.

GALERIE FOTO. Veronica Confalonieri, iubita lui Lorenzo Musetti

+11 FOTO

În martie 2024 a venit pe lume și Ludovico. Cei trei sunt împreună la Wimbledon și se bucură de clipele de glorie ale lui Lorenzo.

Veronica a povestit cum s-au cunoscut ea și Lorenzo. „Ne știam de mult timp, pentru că el era prieten cu cumnatul meu Gianluca Mager, de asemenea jucător de tenis și soțul surorii mele.

Am fost prieteni mult timp, ne-am făcut confidențe. El m-a considerat întotdeauna o persoană pe care se putea baza, un punct de referință, apoi lucrurile au evoluat...”, a spus ea.

Lorenzo Musetti, adversarul lui Novak Djokovic, a fost caracterizat de iubita lui: „E încăpățânat, dar, din fericire, e ordonat”
Lorenzo și Veronica într-un moment tandru FOTO Instagram

Veronica a fost întrebată și cum a reacționat când au aflat că vor deveni părinți? „Aș spune că bine, mai ales Lorenzo. El m-a liniștit foarte mult, în timp ce eu eram puțin îngrijorată pentru că el este tânăr, are o carieră în față. Dar a deveni părinți a fost un mare cadou'.

Lorenzo Musetti este foarte atent și grijuliu

Apoi a dat detalii despre ce fel de partner și de tată este Lorenzo: „Foarte bun, foarte grijuliu, sensibil. Îi pasă foarte mult de familie și este o valoare pe care o avem în comun. Suntem oameni simpli, nu prea ieșim în oraș și în serile astea din Londra stăteam mereu acasă.

Uneori gătește și el. Cu o seară înainte de meciul cu Fritz îi era poftă de rulouri și le-a făcut după rețeta mamei sale, au fost foarte bune. Dar sunt cu ochii pe el, vreau să mănânce fructe și legume și să fie atent pentru că este un sportiv”.

Totuși, trebuie să aibă și defecte. „Da, da, are. Și cum! E încăpățânat, greu de întors din drumul său,dar, din fericire, e ordonat”, a răspuns Veronica.

Veronica Confalonieri spune că dacă Lorenzo se va impune la Wimbledon nu există planuri de nuntă. „Acum îl avem pe Ludovico, care este mai mult decât o căsătorie. Poate mai târziu, când va fi destul de mare să poată să ne aducă verighetele", a încheiat ea.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (5)
Freyya
Freyya  •  13 Iulie 2024, 00:43

de unde-si achizitioneaza sportivii astia care incep sa faca bani saltele? c vad ca lucreaza eficient

ssLazio
ssLazio  •  12 Iulie 2024, 18:16

Cuvântează toate individele fără o ocupație certa.

666piturca
666piturca  •  12 Iulie 2024, 18:08
Postat de VanBasten2000 pe 12 Iulie 2024, 17:47

Mama la copii < pofta inimii.

Nu mai știu cum e, că la mine pofta inimii înseamnă de mult o înghețată. Dar zic că doamna AMP ar avea ce să învețe pe fătucile astea. O investiție mică azi te poate duce departe, cu tenismenul sau fotbalistul tău.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează