SPORTURI  »  TENIS  »  DEZVĂLUIRE

FOTO Abia acum a spus! Mădălina Ghenea dezvăluie motivul despărțirii de Grigor Dimitrov: „Vreau să clarific totul!”

Mădălina Ghenea / FOTO: Instagram +49   FOTO
Mădălina Ghenea / FOTO: Instagram

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 11:32 / Actualizat marti, 07 mai 2024 08:26

Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 de ani, a făcut primele declarații despre despărțirea de Grigor Dimitrov (32 de ani, 10 ATP), jucătorul de tenis bulgar.

Celebrul fotomodel român a dezvăluit de ce povestea lor de dragoste s-a încheiat. Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au decis să urmeze drumuri separate, confirmând astfel zvonurile apărute în urmă cu câteva luni cu privire la starea relației lor.

FOTO. De ce s-au despărțit Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov: relația lor a oferit multe imagini incendiare

Mădălina Ghenea / FOTO: Instagram
+45 FOTO

După ce și-au oficializat relația în mai anul trecut și au fost subiectul multor titluri de presă care au lăudat povestea lor de dragoste, în luna octombrie actrița a șters toate pozele în care apărea alături de Grigor Dimitrov.

Gestul Mădălinei Ghenea a alimentat speculațiile privind o posibilă despărțire. Acum, celebra româncă a confirmat oficial că relația lor s-a încheiat. Mădălina Ghenea, care este și mamă a unei fetițe de 6 ani și femeie de afaceri, a declarat că distanța și programul încărcat au fost factorii principali care au dus la această decizie.

În ciuda faptului că povestea lor de dragoste s-a încheiat, Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov vor continua probabil să aibă o relație de prietenie bazată pe respect și înțelegere. Pe Instagram, în ziua de Paști, actrița a răspuns sincer la întrebarea dacă iubitul ei este un jucător de tenis, marcând astfel finalul relației lor.

+45 FOTO

„Mi se pare că e momentul potrivit să clarific faptul că eu și Grigor (n.r. Dimitrov) am decis să mergem pe căi diferite. Vă rog să respectați intimitatea noastră și să nu credeți tot ce apare despre noi. Sunt foarte recunoscătoare pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, atât ca prieteni dragi, cât și ca iubiți în ultimii 6 ani.

Din cauza programului nostru greu, al evenimentelor și responsabilităților pe care le avem, a fost cea mai bună variantă pentru a merge înainte”, este mesajul transmis de Mădălina Ghenea, în mediul online.

Citește și alte știri de actualitate:

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”
BALONUL DE AUR
În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”
„A venit iepurașul!” » Arpad Paszkany, cadou de peste 100.000 de euro pentru iubita cu 24 de ani mai tânără
MONDEN
„A venit iepurașul!” » Arpad Paszkany, cadou de peste 100.000 de euro pentru iubita cu 24 de ani mai tânără

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  14 Mai 2024, 16:44
Postat de 666piturca pe 14 Mai 2024, 16:19

Ia e pā Anglea. OK?

Nu credeam ca vom ajunge aici dar uite ca s-a intamplat. Ne vom duela pentru a cuceri inima Madalinei. Vedeta olandeza vs vedeta engleza. Van Basten vs Vardy. Dar, in loc sa ne duelam, nu mai bine facem echipa?! Madalina nu se supara. Doar stii ca duce.

666piturca
666piturca  •  14 Mai 2024, 16:19
Postat de VanBasten2000 pe 06 Mai 2024, 12:07

Draga Madalina, daca te simti singura, vedeta olandeza e la un zbor distanta.

Ia e pā Anglea. OK?

666piturca
666piturca  •  14 Mai 2024, 16:18
Postat de mega2005 pe 06 Mai 2024, 20:20

Tipa trage la bani, ca musca..... Cand auzi, "acum e cu un conte", maine e cu "un mare actor", poimaine cu "un tenismen'...dupa care, se desparte brusc si cere presei sa-i respecte "intimitatea". Hai, ma lasati cu BG-7M asta???

Respect!!! Vrei “intimitate”? Sterge Instagramu’; ia sa vezi ce liberā vei fi.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează